AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Suleyman Orakcioglu ilk esi kimdir?

Editör

Yeni Üye

Süleyman Orakçıoğlu ilk eşi kimdir?​

Erkek giyim markaları Damat ve Tween’i bünyesinde bulunduran Orka Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu eski haber spikeri Ahu Tanrıkulu ile Şubat 2011’de evlenmişti.

Süleyman Orakçıoğlu kimdir nerelidir?​

Kaynaksız içerik itiraz konusu olabilir ve kaldırılabilir. Süleyman Orakçıoğlu (Elazığ), Damat, Tween ve D’S Damat Markalarını barındıran Orka Tekstil’i kuran Türk iş adamı. Elazığ doğumlu Süleyman Nazif Orakçıoğlu, 2 erkek çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Ahu Orakçıoğlu kim?​

Ahu Orakçıoğlu kim?
Ankara Üniversitesi Dil-Tarih-Coğrafya Fakültesi’nde tahsilimi bitirdikten sonra TRT’nin sınavlarıyla TRT’ye girdim haber spikeri olarak. Üniversitede medya okumadım, filoloji okudum. Yani bu işe tamamen alaylı olarak başladım. Ama TRT zaten kendi başına bir okuldu. 10 yıl kadar kamuda çalıştım.

Damat Mağazası kimin?​

Damat ve Tween markalarını bünyesinde barındıran ORKA Tekstil 1986 yılında Süleyman Orakçıoğlu ve Halidun Orakçıoğlu tarafından ORKA Group’un bir parçası olarak, moda sektöründe geniş bir yelpazede ürün seçeneği sunan global bir erkek giyim şirketi olarak kurulmuştur.

Ahu Tanrıkulu kim?​

Moderatör’ isimli programıyla ekrana gelen spiker Ahu Tanrıkulu, üç yıldır birlikte olduğu Damat-Tween’in sahibi Süleyman Orakçıoğlu ile evliliğe hazırlanıyor. Beykoz’da yeni taşındıkları evin kapılarını Akşam gazetesine açan Tanrıkulu, nişan yüzüklerini taktıklarını açıkladı.

Büşra Orakçıoğlu kimin kızı?​

Büşra Orakçıoğlu kimin kızı?
Orka Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu’nun kızı Büşra Orakçıoğlu, geçen hafta hayatını Kerem Biberoğlu ile birleştirdi.

Emir Orakçıoğlu kaç yaşında?​

20 yaşındaki oğlu Emir, kendi markasıyla tekstil sektörüne girmeye hazırlanıyor. Emir Orakçıoğlu, geçen ay kuzeni Onur Orakçıoğlu ile birlikte ‘Orone Tekstil’ adlı bir şirket kurdu.

Orkan Orakçıoğlu kaç yaşında?​

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre; milyar dolarlık şirketin veliahtı olan 17 yaşındaki Orakçıoğlu, Bodrum Yalıkavak’taki yazlıklarının yakınlarında bulunan su sporlarında 50 TL yevmiye ile çalışıyor.

Emir Orakçıoğlu kimdir?​

Emir Orakçıoğlu kimdir?
Emir Orakçıoğlu, geçen ay kuzeni Onur Orakçıoğlu ile birlikte ‘Orone Tekstil’ adlı bir şirket kurdu. Avusturya Lisesi mezunu olan ve halen Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi’nde okuyan Emir Orakçıoğlu, “Bu şirket konusunda babam ve amcam büyük destek veriyor.

DS Damat Türk malı mı?​

Erkek giyiminin pazar lideri D’S Damat, 2002 yılında geniş kitlelere kalite ve konforu sunmak üzere kuruldu. Kumaş seçimleri, dikiş, kalıp ve tasarımları ile kendi ligini yaratmış olan D’S Damat koleksiyonları %100 yerli yüksek kalitede kumaşlar ile Türkiye’de üretiliyor.

Orka Holding sahibi kimdir?​

İSTANBUL (AA) – Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, ‘Üçüncü üretim tesisimizi Giresun’da Organize Sanayi Bölgesinde 30 milyon TL yatırımla açmayı planlıyoruz.

Ahu Orakçıoğlu kiminle evli?​

Ahu Orakçıoğlu kiminle evli?
Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ile eşi Ahu Orakçıoğlu, Nişantaşı’nda tur atarken görüntüledi. Süleyman Orakçıoğlu ile Ahu Orakçıoğlu, Nişantaşı sokaklarını dolaşarak güzel havanın keyfini çıkardılar.

Emir Orakçıoğlu annesi kimdir?​

Bütün çocuklarının bir arada olduğu doğum gününde Emir, Orkan ve Sare Orakçıoğlu pastayı hep birlikte üflediler. Ahu Orakçıoğlu, oğlunun doğum günü fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi. Çiftin hayranlarından sevindiren jest!

DS Damat iyi bir marka mı?​

damat’ın alt grubu olan ve damat koleksiyonuna çok yakın ürünleri olan, takım elbiseye damatta bin ytl nin üzerinde para vermek istemeyen ve şık şeyler giymek isteyenler için biçilmiş marka. gömlek konusunda damat ve d’s damat’ı tek geçerim. kesimleri gayet düzgün, kumaşları orta kalite takım elbise vb. markası.

Süleyman Orakçıoğlu'nun ilk eşi Ahu Tanrıkulu ile Şubat 2011'de evlenmiştir. Ahu Tanrıkulu bir eski haber spikeridir ve TRT'de çalışmıştır. Süleyman Orakçıoğlu'nun ikinci eşi ise belirtilmemiştir.

Süleyman Orakçıoğlu Türk iş adamıdır ve Orka Tekstil'in kurucusudur. Elazığ doğumlu olan Süleyman Orakçıoğlu, Damat, Tween ve D'S Damat gibi markaları bünyesinde bulunduran Orka Group'un Yönetim Kurulu Başkanıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Ahu Orakçıoğlu, bir haber spikeridir ve Ankara Üniversitesi Dil-Tarih-Coğrafya Fakültesi'nden mezun olmuştur. TRT'de uzun yıllar haber spikerliği yapmış ve Süleyman Orakçıoğlu ile evlenmiştir.

Damat Mağazası, Damat ve Tween markalarını bünyesinde bulunduran ORKA Tekstil tarafından kurulmuştur. ORKA Tekstil, moda sektöründe geniş bir ürün yelpazesi sunan global bir erkek giyim şirketidir.

Ahu Tanrıkulu, bir spikerdir ve Moderatör adlı programı sunmaktadır. Süleyman Orakçıoğlu ile ilişkisi ve evliliğiyle gündeme gelmiştir.

Büşra Orakçıoğlu, Orka Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu'nun kızıdır ve Kerem Biberoğlu ile evlenmiştir.

Emir Orakçıoğlu, Orakçıoğlu ailesinden bir üyedir. Şu anda tekstil sektörüne kendi markasıyla girmeye hazırlanmaktadır ve geçen ay kuzeniyle birlikte yeni bir şirket kurmuştur.

Orkan Orakçıoğlu, Orakçıoğlu ailesinden bir diğer üye olup, Orka Holding'in veliahtı olarak bilinmektedir. Bodrum'da su sporlarında çalışmaktadır.

DS Damat, Türkiye'de üretilen ve %100 yerli yüksek kalitede kumaşlarla hazırlanan erkek giyim markasıdır. Kalite ve konfor odaklı koleksiyonlarıyla bilinmektedir.

Orka Holding'in sahibi Süleyman Orakçıoğlu'dur. Orka Holding, geniş ürün yelpazesi sunan bir şirket ve Süleyman Orakçıoğlu liderliğinde faaliyet göstermektedir.

Ahu Orakçıoğlu, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ile evlidir.

Emir Orakçıoğlu'nun annesi Ahu Orakçıoğlu'dur. Aile içindeki doğum günü kutlamalarında bir araya gelmişler ve bu özel anı sosyal medyada paylaşmışlardır.

DS Damat, kaliteli ve şık erkek giyim markalarından biridir. Özellikle takım elbiseleri ve gömlekleriyle dikkat çeker ve geniş bir müşteri kitlesi tarafından tercih edilir.

Geri