AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sukutu hayal kim soyluyor?

Editör

Yeni Üye

Sükutu hayal kim söylüyor?​

Ceylan Köse – Sükut-u Hayal (Oğuzhan Koç) – YouTube.

Hayal Oldu şarkısını kim söylüyor?​

Deniz Seki – Hayallerim Hayal Oldu – YouTube.

Pembe Günlüğüm kimin şarkısı?​

Pembe Günlüğüm kimin şarkısı?
Pembe GünlüğümMasallara İnanMasallar Kadar GüzelMasalın OrtasındaKuzey Yıldızı: Alice MüzikaliEcrin Su Çoban/Şarkılar

Sükutu nasıl yazılır?​

Sükutu nasıl yazılır?
Bu kelime genellikle Sukutu hayal şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Sukutuhayal şeklinde olmalıdır.

Kal Şarkısı hangi dizide?​

Kal- Atiye & Teoman / Küçük Sırlar Son dönemde internette de müzikleriyle gündeme gelen dizide, İstanbul’un zengin ailelerinn ve çocuklarının sıra dışı hayatları anlatılıyor. 2010-2011 yılları arasında yayınlanan dizi, Teoman ve Atiye düeti olan “Kal” ile hafızalarımıza yer etti.

Çok sevdim Yalan Oldu şarkısını kim söylüyor?​

Fatih Bulut – Çok Sevdim Yalan Oldu – YouTube.

Uykularım haram oldu şarkısını kim söylüyor?​

Uykularım haram oldu şarkısını kim söylüyor?
Fenomen şarkı Çok Sevdim Yalan Oldu sözlerinin sahibi Fatih Bulut kimdir? Uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu”yu bir de onlardan dinleyin 🙂 Şarkıcı Fatih Bulut’un Çok Sevdim Yalan Oldu şarkısı çalıntı mı?

Ece Su Çoban kaç yaşında?​

Ece Su Çoban kaç yaşında?
Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli’de doğmuştur. 2018 yılında katıldığı O Ses Çocuklar yarışmasında gönülleri fetheden Ecrin su Çoban, yarışmada ilk olarak Nil Karaibrahimgil’in Kanatlarım Var Ruhumda isimli şarkıyı seslendirmiştir.

Ecrin Su Çoban ünlü mü?​

Youtube’da 1 milyon 540 binin üzerinde aboneye sahip olan Ecrin Su Çoban 2016 yılından bu yana Youtube’a içerikler üretiyor. Kanalının toplam görüntülenmesi 629 milyona ulaşan genç Youtuber 1 şarkısı ile de 32 milyon izlenme rakamını yakalamıştı.

Haluk nasıl yazılır?​

Kişi ve yer adlarında ince l ünsüzünden sonra gelen a ve u ünlüleri de düzeltme işareti ile yazılır: Halûk, Lâle, Nalân; Balâ, Elâzığ, İslâhiye, Lâdik, Lâpseki, Selânik vb.

Sükutu Hayal şarkısını orijinal olarak Oğuzhan Koç seslendirmiştir. Deniz Seki ise Hayallerim Hayal Oldu şarkısını söylemiştir.

"Pembe Günlüğüm" şarkısı, "Kuzey Yıldızı: Alice Müzikali" adlı projede Ecrin Su Çoban tarafından seslendirilmiştir.

"Doğru kullanımı Sukutuhayal şeklinde olan "Sükutu" kelimesi, genellikle "Sukutu hayal" şeklinde yanlış yazılmaktadır.

"Kal" şarkısı ise Atiye ve Teoman düeti olarak "Küçük Sırlar" dizisinde yer almıştır.

"Çok Sevdim Yalan Oldu" şarkısını Fatih Bulut seslendirmiştir.

Ece Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli'de doğmuştur ve 2018 yılında "O Ses Çocuklar" yarışmasına katılmıştır.

Ecrin Su Çoban, YouTube'da 1 milyon 540 binden fazla aboneye sahiptir ve 2016 yılından bu yana içerik üretmektedir.

"Haluk" ismi, kişi ve yer adlarında ince "l" ünsüzünden sonra gelen "a" ve "u" ünlüleri düzeltme işareti olan "û" ile yazılarak "Halûk" şeklinde doğru yazılmaktadır.

Geri