Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Suffle

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Suffle Tanımı İçin Materyaller
4 yumurta (oda sıcaklığında)
1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker
1 paket vanilya
Yarım su bardağından bir parmak fazla un
150 gram tereyağ
130 gram sütlü bitter çikolata

Suffle Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır

Merhabalar
Fırınımızı 200 derecede ısıtalım.
Tereyağ ve çikolataları benmari yöntemi eritelim ve kenara alalım.
Oda sıcaklığındaki yumurtaları şekerle birlikte beyazlayana kadar güzelce çırpalım.
Eriyen tereyağlı karışımı da yumurtalı karışıma ekleyip kaşıkla söndürmeden karıştıralım.
Akabinde un ve vanilyayı da ekleyip karıştıralım.
Bu tanımda 6 adet çıkıyor suffle kasesinden.
Isınan fırında 10 dk pişirelim.
Çıkardıktan 5 dk sonra üzerine pudra şekeri serpip servis edelim. Afiyet olsun. .
 
Geri
Üst