SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Suffle Tanımı İçin Materyaller
4 yumurta (oda sıcaklığında)
1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker
1 paket vanilya
Yarım su bardağından bir parmak fazla un
150 gram tereyağ
130 gram sütlü bitter çikolata
Suffle Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Merhabalar
Fırınımızı 200 derecede ısıtalım.
Tereyağ ve çikolataları benmari yöntemi eritelim ve kenara alalım.
Oda sıcaklığındaki yumurtaları şekerle birlikte beyazlayana kadar güzelce çırpalım.
Eriyen tereyağlı karışımı da yumurtalı karışıma ekleyip kaşıkla söndürmeden karıştıralım.
Akabinde un ve vanilyayı da ekleyip karıştıralım.
Bu tanımda 6 adet çıkıyor suffle kasesinden.
Isınan fırında 10 dk pişirelim.
Çıkardıktan 5 dk sonra üzerine pudra şekeri serpip servis edelim. Afiyet olsun. .
4 yumurta (oda sıcaklığında)
1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker
1 paket vanilya
Yarım su bardağından bir parmak fazla un
150 gram tereyağ
130 gram sütlü bitter çikolata
Suffle Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Merhabalar
Fırınımızı 200 derecede ısıtalım.
Tereyağ ve çikolataları benmari yöntemi eritelim ve kenara alalım.
Oda sıcaklığındaki yumurtaları şekerle birlikte beyazlayana kadar güzelce çırpalım.
Eriyen tereyağlı karışımı da yumurtalı karışıma ekleyip kaşıkla söndürmeden karıştıralım.
Akabinde un ve vanilyayı da ekleyip karıştıralım.
Bu tanımda 6 adet çıkıyor suffle kasesinden.
Isınan fırında 10 dk pişirelim.
Çıkardıktan 5 dk sonra üzerine pudra şekeri serpip servis edelim. Afiyet olsun. .