Sudge egitimi ne kadar suruyor kac saat?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Südge eğitimi ne kadar sürüyor kac saat?​

Madde 9 — Eğitim programı süresi en az 24 saattir. Program günde en fazla 6 saat haftada 1 gün olmak şartı ile en az 4 haftada tamamlanır. Eğitimcilerin önerileri doğrultusunda Müdürlük tarafından eğitim programı uzatılabilir.

Südge sınavında kaç puan almak gerekir?​

Eğitim programının eğitimciler tarafından değerlendirilmesinde; gözlem puanının p’i ile yazılı sınav puanının 0’u alınarak toplanır. Sürücünün başarılı sayılabilmesi için, toplam puanı 70 ve üzeri olmalıdır.
Südge dersleri kaç saat?
Eğitim programı süresi en az 24 saattir. Program günde en fazla 6 saat haftada 1 gün olmak şartı ile en az 4 haftada tamamlanır (4 hafta pazartesi günleri/salı günleri vb). Eğitimcilerin önerileri doğrultusunda Müdürlük tarafından eğitim programı uzatılabilir.

Südge eğitim ücreti ne kadar?​

Eğitim ücretini (2022 yılı için 2860 TL.) (Bankamatik ve İnternet Bankacılığı aracılığı ile yatırılan ücretler kabul edilmeyecektir.) AÇIKLAMA: “Sürücü Adı Soyadı-SÜDGE Eğitim Ücreti” şeklinde yazılacak.

Südge eğitimi almadan ehliyet alınır mı?​

Ehliyeti 2 yıl süreyle geri alınan sürücüler, İLK SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ, SÜDGE (Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi) Biriminde başvurarak ilgili eğitimi almak zorundadırlar. Eğitimler 4 hafta sürer.
Südge son görüşme nedir?
3. Aşama: İzleme-değerlendirme görüşmesi (Son Görüşme): Psikiyatri uzmanı tarafından yapılan izleme-değerlendirme bölümünde başarılı görülen sürücülere Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitim Belgesi verilir. İzleme-değerlendirme bölümü tamamlanmadan eğitim tamamlanmış sayılmaz.

Hangi kurslar para veriyor?​

7 Tane Para Kazanabileceğiniz Halk Eğitim Kursu!

Südge ne zaman alınmalı?​

Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi Müdürlüğümüz Ruh Sağlığı Programları Birimi tarafından yürütülmektedir. Sürücülerin, sürücü belgesinin geri alındığı tarihten itibaren 12 ay içerisinde sürücü davranışlarını geliştirme eğitim merkezine müracaatları zorunludur.
Sudge ücreti ne kadar 2022?
Eğitim ücretini (2022 yılı için 2860 TL.) AÇIKLAMA: “Sürücü Adı Soyadı-SÜDGE Eğitim Ücreti” şeklinde yazılacak.

Südge 2022 ücreti ne kadar?​

Geri