AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Suat Suna Harabe Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Suat Suna Harabe Şarkı Sozu
Bir sabah kalktım odam boş
Her yer sessiz ve her yer loş
Anladım ayıldığımda yoksun artık evim bomboş
Elimde şarap kadehi
Yerde kalmış boş şişesi
Seni unutturmuyor ki
Bir harabe oldum şimdi
Offff her şey boş bir ruya sanki
Offff bir harabe oldum şimdi
aynalardan kacar oldum
Her koltukta sızar oldum
Bir gun once bilgisitenlarcom bir gun sonra
nerdeyim ben bilmez oldum
geriye donsen ne fyda
Pişmanım desen sonunda
benden kalan bir şey yokki
bir harabe oldum şimdi
Offff her şey boş bir ruya sanki
Offff bir harabe oldum şimdi

"Suat Suna Harabe" şarkısının sözleri oldukça etkileyici ve duygusal bir içeriğe sahip. Şarkıda, bir ilişkinin sona ermesi sonrasında yaşanan acı ve boşluk anlatılıyor. Bu boşluğun ve yalnızlığın etkileyici şekilde ifade edildiği şarkı sözlerinde şu duygulara yer veriliyor:

- Sabahın erken saatlerinde uykudan uyanıp odasında yalnız ve boş hissetme.
- Oda her yer sessiz ve loş, yaşanan ayrılığın ve terk edilmenin yansıması olarak algılama.
- Uyanıp seni bulamamak, evin bomboş ve yalnız hissettiriyor.
- İçilen şarabın ve bırakılan boş şişenin, geçmişten kalan anıları hatırlatması.
- Aynalardan kaçma, yansımalardan kaçarak gerçekle yüzleşmeme ve kendine bakmaktan kaçınma.
- Çevredeki her obje ve eşya sana seni hatırlatır ve ağır bir hüzün hissi uyandırır.
- Geçmişe dönmenin bir faydası olmadığını ve pişmanlıkların artık bir önemi olmadığını anlama.
- Geriye hiçbir şey kalmamış gibi hissetme ve yaşanılan ilişkinin geride sadece bir enkaza dönüştüğünü düşünme.

Bu şarkı, ayrılığın ardından yaşanan duygusal karmaşayı, hüznü ve yalnızlığı en iyi şekilde anlatmaya çalışıyor. Suat Suna'nın yorumuyla, şarkıda anlatılan duyguları daha derinden hissedebilmek mümkün oluyor. Bu tür şarkılar insanın içini titreten ve duygularını harekete geçiren özel eserlerdir.

Geri