AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Suat Suna Aşkın Adı Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Suat Suna Aşkın Adı Şarkı Sozu
Bir dargın bir barışık
İşte bizim hikayemiz
ne sen mutlusun ne de ben
bitmez bizim dertlerimiz
neden sensizim anlamak cok zor
neden kavuşmaz elimiz
seviyor seviliyorum ama
kader mi tek engelimiz
bu aşka bir ad koyamadık mı
bir mutluysak bir ağlamadık mı
bir kavuşup bir ayrılmadık mı
olumune sevda bilgisitenlarcom bu
bir omur gecse
ayrı duşsek de
ne sen bende ne ben sende bitmeyeceğiz
ooffff
gurur incinse
sabır tukense
kim haklıydı kim yanıldı
bilmeyeceğiz
bu aşka bir ad koyamadık mı
bir mutluysak bir ağlamadık mı
bir kavuşup bir ayrılmadık mı
olumune sevda bu
bir dargın bir barışık
işte bizim hikayemiz

Suat Suna'nın "Aşkın Adı" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve içten bir hikayeyi anlatıyor. Şarkıda bir ilişkinin karmaşık ve inişli çıkışlı hallerine değiniliyor. İlişkideki dargınlıkların, barışıklıkların, mutsuzlukların ve dertlerin sürekli bir döngü halinde olduğu vurgulanıyor. Ayrıca aşkın ve sevginin karşılıklı olduğu, ancak kaderin engel oluşturduğu bir ilişki anlatılıyor.

Şarkının sözlerindeki anlam, zaman zaman aşkın karmaşıklığını ve çelişkilerini dile getiriyor. İki kişinin birbirine duyduğu sevginin, gururun incinmesi, sabrın tükenmesi gibi durumlar üzerinden anlatılan hikaye, genel olarak aşkın içinde bulunduğu zorlukları ve çekişmeleri yansıtıyor.

Özellikle "bu aşka bir ad koyamadık mı, bir mutluysak bir ağlamadık mı, bir kavuşup bir ayrılmadık mı" gibi tekrarlanan kısımlar, ilişkinin karmaşıklığını ve sürekliliğini vurguluyor. Sonunda ise "bir dargın bir barışık, işte bizim hikayemiz" cümlesiyle, ilişkinin sürekli bir denge ve uyum arayışında olduğunu ifade ediyor.

Genel olarak, Suat Suna'nın "Aşkın Adı" şarkısı, aşkın zorluklarını, çekişmelerini ve karmaşıklıklarını içeren bir hikayeyi çok dokunaklı bir şekilde anlatıyor.

Geri