AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Su altında akan nehir

haberci

Yeni Üye
Su aşağı akan nehir
Bu fantastik görüntüler profesyonel balık adam Anatoly Beloshchin göre çekildi Sanatkâr balık adam, Meksika sularının derinlerinde bulunan Cenote Angelita mağarasında yaptığı buluş dalışında bu inalımaz görüntüleri elde etti
Denizin ortalama 60 metre derinliğinde akan bu çay sahiden görenleri hayrete düşürüyor
Bu manzarayı Anatoly Beloshchin şöyle betimleme ediyor: 'Önce suyun 30 metre derinliğine indim Bu bölümde tatlı su vardı Daha Sonra 60 metre derine indiğimde suyun gittikçe tuz bir hal aldığını gördüm Altımda bir çay akıyordu Keza de suyun içinde Bu akıcı çay fiilen hidrojen sülfür tabakasıydı Bu deneyimi herkesin tatmasını isterdim'
*

Anatoly Beloshchin'in Meksika'daki Cenote Angelita mağarasında çektiği olağanüstü görüntüler gerçekten etkileyici! Denizin ortalama 60 metre derinliğinde akan bu çayın suyunun altında tatlı su ve tuzlu suyun ayrılması gerçekten dikkat çekici bir doğa olayı. 30 metre derinliğinde başlayan tatlı su tabakasının altına indiğinde, suyun tuzlu hale dönüşmeye başladığını görmek muhteşem bir deneyim olmalı. Hidrojen sülfür tabakasının oluşturduğu akıcı çayın manzarası da gerçekten benzersiz olmalı.

Anatoly Beloshchin'in bu deneyimi paylaşırken duyduğu heyecanı ve olayı yaşayan herkesin benzer bir deneyim yaşamasını istemesi anlaşılır bir tutku olarak görülebilir. Doğanın gizemli ve büyüleyici güzelliklerini keşfetmek gerçekten insanın içindeki merak duygusunu ve keşfe olan ilgisini canlı tutuyor. Bu tür görüntüler insanın doğaya olan hayranlığını artırıyor ve insanın, dünyanın derinliklerindeki mucizeleri keşfetmesine ilham veriyor. Anatoly Beloshchin'in cesareti ve tutkusu, doğanın büyüleyici güzelliklerini keşfetmek için bize ilham kaynağı olabilir.

Geri