AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Stop tetikleme fiyati nedir?

Editör

Yeni Üye

Stop tetikleme fiyatı nedir?​

Tetikleme fiyatı, bir yatırımcının alış veya satış emri girdiği zaman seçtikleri alış veya satış fiyatlarına eriştiği zaman emri getirilmesi istenen fiyattır. Piyasalarda tetikleme fiyatı üzerinden verilen alım veya satım emirleri, emir defterine ilk olarak yazılır ve herhangi bir emirle eşleşmeden kuyrukta bekler.

Binance tetikleyici türü nedir?​

Tetikleme Türleri Tetikleyici olarak “Son Fiyat” veya “Gösterge Fiyatı”ndan birini seçebilirsiniz. “Gösterge Fiyatı”nın seçilmesi durumunda, Gösterge Fiyatı aktivasyon fiyatına ulaştığında veya bu fiyatı aştığında, Son Fiyat aktivasyon fiyatına ulaşmasa da takip eden zarar durdurma etkinleştirilir.
Stop limit satış emri nedir?​
Stop limit emri, sadece ufak bir farkla aynı stop emrine benzer. Stop limit emrinde, adından da anlaşılacağı üzere, stop fiyat şartı gerçekleştiğinde alış veya satış emrimiz “piyasa fiyatından” değil, bizim belirleyeceğimiz “limit fiyatından” aktif hâle gelir.

Stoplu ilerlemek nedir?​

Stoplu ilerlemek nedir?
Stop ve limit borsalarda sık kullanılan şartlı bir emir türüdür. Bu emir türünde trigger olarak bir fiyat belirlenir. Alış işlemi için önceden verilen stop-limit emirlerinde en düşük satış fiyatı belirlenen fiyatın üstüne çıktığı zaman otomatik alış emri oluşur. Stop limit emri ile yükseliş kazanılabilir.

Stop limit ne zaman kullanılır?​

Stop limit ne zaman kullanılır?

Binance tr stop emri nasıl verilir?​

1. Emrinizi oluşturmaya başlamak için alım satım görünümünden [Stop-limit] seçimini yapın. 2. Stop fiyatınızı (tetikleme fiyatı), tetiklenecek limit emri için limit fiyatını ve satın almak istediğiniz kripto miktarını girin. İşlem bilgilerini onaylamak için [BNB Al] tuşuna tıklayın.

Mexc borsası güvenilir mi?​

Mxc mexc global borsası 2018 yılından bu yana kripto piyasasında var olan ve bu zamana kadar işlem gören bir borsadır. Bu kadar süre içerisinde hiçbir zaman hack ya da başka bir durum söz konusu olmamıştır. Bu yüzden borsaya varlıklarınızı gönderirken ya da satın alırken güvenle kullanabilirsiniz.

Stop tetikleme fiyatı, bir yatırımcının belirlediği alış veya satış fiyatına ulaştığında gerçekleşmesini istediği emirdir. Bu emir, piyasada işlem yaparken daha önceden belirlenen seviyelere göre otomatik olarak alım veya satım yapmayı sağlar.

Binance'da tetikleyici türleri arasında "Son Fiyat" ve "Gösterge Fiyatı" seçenekleri bulunmaktadır. "Gösterge Fiyatı" seçildiğinde, bu fiyat seviyesine ulaşıldığında veya geçildiğinde emir gerçekleşir, Son Fiyat ise bu seviyeye ulaşmasa da takip eden zarar durdurma etkinleştirilir.

Stop limit satış emri, stop fiyatının belirlenmesinin ardından bu fiyat gerçekleştiğinde alış veya satış emrinin sadece belirlenen limit fiyatından gerçekleşmesini sağlayan bir emir türüdür.

Stoplu ilerlemek, stop ve limit emirlerini kullanarak şartlı emirler vermek anlamına gelir. Bu emir türünde belirlenen trigger fiyatına ulaşıldığında otomatik olarak bir alım ya da satım emri gerçekleşir.

Stop limit emirler genellikle borsalarda volatil piyasalarda güvenliği artırmak için kullanılır. Yatırımcılar, ani fiyat değişimlerine karşı korunmak ve belirli fiyat seviyelerini hedeflemek için stop limit emirlerini tercih edebilirler.

Binance'te stop emri vermek için öncelikle alım satım görünümünden "Stop-limit" seçeneğini seçerek stop fiyatınızı, tetikleme fiyatınızı, limit fiyatınızı ve satın almak istediğiniz kripto miktarını girmeniz gerekmektedir. Sonrasında işlem bilgilerinizi onaylayarak emri verebilirsiniz.

Mexc borsası, 2018 yılından bu yana kripto piyasasında aktif olan ve güvenilirliği ile bilinen bir borsadır. Şu ana kadar hack veya güvenlik sıkıntısı yaşanmamış olması, borsanın güvenilirliği hakkında olumlu bir işarettir. Bu nedenle varlıklarınızı gönderirken veya alım-satım yaparken güvenle kullanabilirsiniz.

Geri