Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Steven yasi kac?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Steven yaşı kaç?​

Steven Salam, 1997 yılında Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde doğmuştur. 2011 yılında Türkiye’ye gelen Steven Salam, lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu. 2019 yılında Manisa, Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu. Steven Salam, 2019 yılında şampiyon olan ve 1.

Steven salam boyu kaç cm?​

Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam’ın boyu 1.71 cm’dir. Gönüllüler Takımı’nda yarışmaya devam eden Steven, oyun kazandıktan sonra “Wakanda Forever” sevinci ile dikkat çekiyor.

Steven salam kimdir nerelidir?​

Steven salam kimdir nerelidir?
Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyetinden 2011’de Türkiye’ye geldi ve lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu. Steven Salam, 2019’da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.

Steven annesi yaşıyor mu?​

Annem vefat etti ve Türkiye’ye dönmek istemedim. Ağabeyim şu an gelsen de annemiz uyanmayacak dedi. Çok zordu benim için.

Survivor 2022 Hikmet kaç yaşında?​

Hikmet Tuğsuz, 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesinde dünyaya geldi. 35 yaşındaki iddialı yarışmacının medeni durumu bekar. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun olan Tuğsuz’un sporla tanışması ilkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla başladı.

Survivor 2022 Hikmet evli mi?​

Survivor 2022 Hikmet evli mi?
HİKMET TUĞSUZ EŞİ KİMDİR? Hikmet Tuğsuz evli değildir, sevgilisi de yoktur. Hikmet Tuğsuz, Survivor 2019 yarışmasında Yunanistan takımında yer alan 24 yaşındaki Dimitra Vamvakousi’ye karşı ilgi duymakta olduğunu söylemiştir.
Survivor Stevin kimdir?​
Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde dünyaya gelen Salam 2011 yılında Türkiye’ye geldi. Lise ve üniversite öğrenimini Türkiye’de tamamlayan Salam geçtiğimiz sene Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nden mezun oldu. Spor bilimleri fakültesinde futbol antrenörlüğü okuyan Salam amatör olarak futbol da oynadı.
Survivor Gönüllüler Dora kimdir?​
Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984 tarihinde Şişli’de doğdu. 2000’de Saint Benoit Fransız lisesi ortaokul bölümünden mezun oldu.2004’de ise Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Dokuz eylül iktisat bölümünü kazandı. Uğurtan Dora sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness spor dallarıyla ilgileniyor.

Steven salam ailesi nereli?​

Steven salam ailesi nereli?
Babam yüzde elli Angola yüzde elli Portekiz. Ben Angola’da doğdum. Annem Kongolu. Angola’da doğduktan sonra Kongo’ya taşındık.

Survivor 2022 mert kaç yaşında?​

Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2004 yılında ‘Best Model of Turkey’ ve ‘Best Model of The World’ yarışmasının birincisi oldu.

Survivor Mert ne is yapıyor?​

Yurt dışında ve yurt içinde birçok katalog ve defilelerde model olarak görev aldı.

Steven kazandıktan sonra ne diyor?​

Steven kazandıktan sonra ne diyor?
Steven’in Survivor’da oyun sonrası söylediği Wakanda forever ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı.

Steven Salam'ın Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde doğduğu ve Türkiye'ye 2011 yılında geldiği bilgisi verilmektedir. 1997 doğumlu olduğunu belirtmezken, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden 2019 yılında mezun olduğu ifade ediliyor.

Boyuna gelince, Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam'ın boyunun 171 cm olduğu belirtilmektedir. Ayrıca, yarışmada oyun kazandıktan sonra "Wakanda Forever" sevincini yaşadığına vurgu yapılıyor.

Steven Salam'ın ailesine ilişkin bilgiler de paylaşılmış. Babasının yüzde elli Angola yüzde elli Portekizli olduğu, annesinin ise Kongolu olduğu belirtiliyor. Steven'ın Angola'da doğduktan sonra Kongo'ya taşındığı bilgisi veriliyor.

Ayrıca, başka bir yarışmacı olan Hikmet Tuğsuz'un yaşının 35 olduğu ve bekar olduğu bilgisi sunulmuş. Eşi olmadığı ve sevgilisinin de olmadığı ifade edilmekte. Ayrıca, Survivor 2019 yarışmasında Yunanistan takımında yer alan Dimitra Vamvakousi'ye karşı ilgi duyduğu paylaşılıyor.

Uğurtan Dora'nın doğum tarihi ve eğitim geçmişi hakkında bilgi verilmiş. Şişli'de doğan Dora'nın farklı spor dallarıyla ilgilendiği belirtilmektedir.

Son olarak, Steven'in Survivor 2021'de oyun sonrası söylediği "Wakanda Forever" ifadesiyle ilgili detayların araştırıldığı belirtiliyor.

Geri