Steven Seagal Moğol mu?
Kendisinin Moğol asıllı olduğunu ifade eden Seagal, “Moğollor ve Türkler iç içe geçmiştir. Ben Moğolum; onun yanı sıra eşimin de Türk tarafı var” dedi. Türkiye’ye gelmeden önce araştırma yaptığını söyleyen Seagal, “Türk tarihini Cengiz Han’dan itibaren okudum.Steven Seagal kaç yaşında?
70 yaşında (10 Nisan 1952)Steven Seagal / YaşStevan Seagal nereli?
Lansing, Michigan, ABDSteven Seagal / Doğum yeriLansing, Amerika Birleşik Devletleri’nin Michigan eyaletinin başkenti ve 6. büyük şehridir. Eyaletin en büyük şehri Detroit’in yaklaşık 130 km batı, kuzey-batısında ve Eyaletin orta-güneyindedir. 1 Haziran 2008 tarihinde yapılan nüfus sayımına göre şehrin nüfusu 113.968 kişidir. Vikipedi
Steven Seagal boyu kaç?
1,93 mSteven Seagal / Boy
Steven Seagal aslen Türk mü?
5 yaşında ailesi Kaliforniya’ya taşındı. Annesi Patricia (1930-2003), bir tıp teknisyeni ve babası, Samuel Steven Seagal (1928-1991), bir lise’de matematik öğretmeniydi. Annesi İrlanda kökenli, babası Yahudi idi. Rus röportajında, bir keresinde büyükbabasının Moğol (Buryat veya Kalmuk) olduğunu belirtmiştir.Steven Seagal Türkler için ne dedi?
Ben Moğolum; onun yanı sıra eşimin de Türk tarafı var” dedi. Türkiye’ye gelmeden önce araştırma yaptığını söyleyen Seagal, “Türk tarihini Cengiz Han’dan itibaren okudum. Türkiye’ye, Türk tarihini, Osmanlı tarihini okuyarak geldim“ ifadesini kullandı.Seagal kim?
Steven Frederic Seagal (d. 10 Nisan 1952, Lansing, Michigan, ABD), Amerikalı dövüş sanatları ustası, oyuncu, şarkıcı, yazar, yapımcı ve yönetmen. 5 yaşında ailesi Kaliforniya’ya taşındı.
Amerikalı aktör Steven Seagal kimdir?
10 Nisan 1952 Lansing, Michigan doğumlu Amerikalı dövüş sanatları aktörü, şarkıcı, yazar, yapımcı ve yönetmen. Boyu: 1,93 metredir. Beş yaşında ailesi California’ya taşındı. Annesi Patricia (1930-2003), bir tıp teknisyeni ve babası, Samuel Steven Seagal (1928-1991), bir lise’de matematik öğretmeniydi.