Steve Jobs ne kanseri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Steve Jobs ne kanseri?​

Apple’ın kurucusu Steve Jobs, pankreas kanseri tanısı konmasından 8 yıl sonra, bu yılın Ekim ayında 56 yaşında ölmüştü. Jobs, ilk kez kanser tanısı konmasından hemen sonra ameliyat edilmeyi reddetmiş, farklı tedavi yolları aramaktan vazgeçmesi konusunda da ikna edilememişti.
Pankreas kanserinden korunmak için ne yapmalı?
Aşağıda Pankreas kanserinden korunmak için yapabileceklerinizi sıraladım:
- 1-Kesinlikle sigara içmeyin, içiyorsanız bırakın.
- 2-Şişmansanız hemen zayıflayın ve hayatınız boyunca aşırı kilolu olmamaya çalışın.
- 3-Şeker ve tatlıdan uzak durun.
- 4-Fazla alkol almamaya dikkat edin.
- 6-Her gün düzenli olarak spor yapın.
Steve Jobs un hastalığı nedir?
Steve Jobs’a pankreas NET’i yani pankreas kanseri teşhisi konuluyor ama kendisi tıbbi tedaviyi düzenli almıyor ve alternatif tıbba yöneliyor. Bu da tedaviyi geciktiriyor. Normalde bu hastalığa teşhis konulduktan sonra en kötü tiplerinde bile yaşam süresini uzatabiliyoruz.

Apple in logosu neden ısırılmış elma?​

Çünkü elmaya siyanür enjekte eden Turing bu elmayı ısırarak intihar etmiştir. Steve Jobs ilk zamanlarda İncil’de yer alan Havva ile Adem hikayesindeki elmayı kullanmaya başlamış. Fakat daha sonra Turing’in ölümü sonrasında ona duyduğu saygıdan dolayı logoyu ısırılmış elma olarak değiştirmiş.
Pankreas sağlığı nasıl korunur?
Pankreas hastalıklarını önlemek için probiyotik besinleri tüketmeniz önerilir. Bu besinlerden biri de yoğurttur. Yoğurt ev yapımı olduğunda pankreasın sağlıklı şekilde çalışmasını ve vücutta şekerin depolanmamasına yardım eder. Her öğünde 1 porsiyon yoğurt tüketmeniz pankreasın iltihaplanmasına engel olur.
Steve Jobs Apple dan neden ayrıldı?
Hikayeye göre, her şey Steve Jobs’un pazarlama bütçesini Apple II’den Macintosh Office’e kaydırma planının yönetim kurulu tarafından reddedilmesiyle başladı. Daha sonra ise Jobs, Macintosh ekibinin liderliği görevinden mahrum bırakıldı ve şirketten ayrılmaya zorlandı.

Isırılmış elma ne anlama gelir?​

Apple ilk kurulduğu dönemlerde bir elma çeşidi olan Macintosh ismiyle anılıyordu. Isırılmış elma logosu ilk bilgisayarların yapımında görev alan ve zehire batırdığı elmayı ısırarak intihar eden Alan Turing’e ithafen kullanıldığı söyleniyor.
iPhone arkasındaki elma ne işe yarar?
iOS 14’teki Arkaya Dokun özelliği ile iPhone’unuzun arkasına hızlı bir çift veya üçlü dokunuşla Denetim Merkezi’ni açabilir, ekran görüntüsü alabilir, erişilebilirliğe özgü eylemleri tetikleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Geri