AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

STEM dersinde ne yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

STEM dersinde ne yapılır?​

STEM eğitimi, fen (science), teknoloji (technology), mühendislik (engineering) ve matematik (mathematics) gibi dört önemli disiplinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan bir öğretim modeli olarak tanımlanıyor.
BTHP nin açılımı nedir?
Bilgi Temelli Hayat Problemi (BTHP): Bilgi Temelli Hayat Problemi: Trafiğin çok sıkışık olduğu yollardan biri olan A ve B yolları arasındaki trafik problemini çözmek için Karayolları Genel Müdürlüğünde çalışan bir mühendis olarak bu yolda yeşil ışık dalgası sinyalizasyonu kurmanız isteniyor.
STEM meslekleri nelerdir?
İşte Geleceğin Meslekleri

STEM etkinlikleri nasıl yapılır?​

STEM Eğitimine Uygun Bir Etkinlik Nasıl Hazırlanır? 5 Tavsiye
- STEM İçeriğini Öğretin.
- Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik İçeriğini Bütünleştirin.
- 3. Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Alanlarındaki Bilgilerin Yorumlanmasını sağlayın.
- İşbirliği içerisinde çalışın.
- Teknolojiyi Stratejik Olarak Kullanın.
STEM art ne demek?
STEM + A (Art); Fen bilimlerinin yanında, sanat, tasarım, özgün ve farklı düşünce ekseninde öğrencilerin projelerini ürüne dönüştürerek bütünsel bir eğitim anlayışını sizlere sunuyor. STEM+A eğitim sistemi ülkemizde anaokulu çağından itibaren uygulanmaktadır.
Stem+ nedir?
İlk ve orta eğitim döneminde kazanılan matematiksel düşünme becerilerinin fen eğitimi altyapısını güçlendirmesi ve proje temelli eğitime üretim süreçlerinin de eklenmesi STEM eğitiminin öğrencinin hayatı boyunca düşüncelerini üretime dönüştürme becerisi kazandırıyor.

Geri