Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Steam kullanici adi nerede yazar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Steam kullanıcı adı nerede yazar?​

Profili düzenleye tıkladıktan sonra karşınıza Genel sekmesi çıkacak. Burada zaten ilk olarak göreceğiniz şey kullanıcı adı olacaktır.

Steam ID 32 nedir?​

Steam id sizin TC kimlik numaranız gibidir her steam kullanıcısının kendisine ait benzersiz 765 gibi rakamla başlayan steam id si vardır. Örnek bir kişiyi ekleyeceğiniz zaman onun nickini yazdıgınızda aynı nickten bir sürü oyuncu çıkar ama steam id ile aradığınızda direk aradığınız kişinin profil sayfasını bulursunuz.

Steam linkine nasıl bakılır?​

Steam linkine nasıl bakılır?
1 ) Steam ‘e üye girişi yapın Profil butonuna basın. 2) Adres çubuğunda bulunan steamcommunity.com/id/DurmaPLAY link sizin Steam Profil Adresinizdir.

Steam 64 ID nasıl öğrenirim?​

Aşağıdaki adımlar size SteamID’nizi bulma konusunda yardımcı olacak.
- Steam Topluluğu profilinize gidin.
- Profili Düzenle.
- Hesabınız için daha hiç özel bir Steam Topluluğu bağlantısı oluşturmadıysanız, 64 bitlik ID’niz “ÖZELLEŞTİRİLMİŞ BAĞLANTI” kutusunun altında gösterilen URL’de 76561198######### biçiminde yer alacaktır.

Steam e nasıl giriş yapılır?​

Bu nedenle Steam kayıt ol işlemini sizin için adım adım ve görsellerle anlatacağız.
- 1.Steam hesap açma işlemimizin ilk adımı, Steam’in resmi web sitesine girmek.
- Steam kayıt işlemimizin bir sonraki adımı ise, sitenin sağ üst kısmındaki “giriş” butonuna basmak.

Steam arka plan resmi nasıl yapılır?​

Steam arka plan resmi nasıl yapılır?
Steam profil arka planı nasıl değiştirilir?
- Adım #1: Steam’i açın ve kullanıcı adınızın üstünde durun, açılan pencereden Profil’i seçin.
- Adım #2: Seviye kısmının altında bulunan Profili Düzenle seçeneğine tıklayın.
- Adım #3: Profil Arka Planı yazan link’e tıklayın.

Steam ID hangisi?​

Steam ID nasıl bulunur: Aşağıdaki adımları izleyerek Steam ID numaranızı öğrenebilirsiniz: Steam’i açın ve giriş yapın. Üst menüde profil adınıza tıklayarak Profil sayfasına giriş yapın. Profil sayfasında menünün hemen altında yer alan yeşil renkli bağlantıda bulunan sayılar sizin Steam ID’nizdir.

Steam IP adresi veriyor mu?​

Steam, IP adresimi paylaşıyor mu? Steam, IP adresinizi diğer oyuncularla paylaşmaz. Sesli sohbet gibi eşler arası ağ oluşturma gerektiren durumlarda bu iletişim her daim röleler ile aktarılır.

Steam URL nerede?​

Steam URL nerede?
Steam Trade URL Nasıl Bulunur? Adım #1: Steam ana sayfasından profilinize tıklayın. Adım #2: Sağ menüden Envanter kısmına tıklayın. Adım #3: Takas Teklifleri butonuna basın.

Steam Remote nedir?​

Steam Remote Play, başka bir bilgisayarda çalışan oyuna bağlanmaya olanak tanır. Steam üzerinden oyun sesi ve video yakalama işleminiz uzak bilgisayarınızdan yapılır ve cihaza gönderilir. Oyun girdisi (klavye, fare veya oyun kumandası) kullandığınız cihazdan, oyunun çalıştığı uzak bilgisayara gönderilir.

Steam giriş paralı mı?​

Oyunları oynamak ve Steam kullanmak için öncelikle ücretsiz bir Steam hesabı açmanız gerekiyor. Satış sonrası yardım alabileceğiniz Steam destek bölümünde ise oyunlarda yaşadığınız sıkıntıları anında çözebiliyorsunuz.

Steam arka plan nereden alınır?​

Steam arka plan nereden alınır?
Adım #1: Steam’i açın ve kullanıcı adınızın üstünde durun, açılan pencereden Profil’i seçin. Adım #2: Seviye kısmının altında bulunan Profili Düzenle seçeneğine tıklayın. Adım #3: Profil Arka Planı yazan link’e tıklayın.

Eğer Steam kullanıcı adınızı bulmak istiyorsanız, profilinizi düzenlemek için "Profil"e tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak olan "Genel" sekmesine bakabilirsiniz. Kullanıcı adınız genellikle burada ilk olarak belirtilir.

Steam ID 32, her Steam kullanıcısının benzersiz bir kimliği olan ve 765 ile başlayan rakamlardan oluşan bir numaradır. Bu ID sayesinde diğer kullanıcıları kolayca bulabilirsiniz. Örneğin, aynı kullanıcı adına sahip birçok kullanıcı varsa, Steam ID ile doğrudan arayarak istediğiniz kişinin profil sayfasına erişebilirsiniz.

Steam linkinize bakmak için Steam'e giriş yapın ve profiline gidin. Profilinizin adres çubuğundaki "steamcommunity.com/id/DurmaPLAY" gibi bir link, sizin Steam Profil Adresinizdir.

Steam 64 ID'nizi öğrenmek için Steam Topluluğu profilinize gitmelisiniz. Profili düzenleyin ve "ÖZELLEŞTİRİLMİŞ BAĞLANTI" kutusunun altında 76561198######### biçiminde görünen URL'de Steam 64 ID'nizi bulabilirsiniz.

Steam'e giriş yapmak için Steam'in resmi web sitesine giderek üye girişi yapmanız gerekmektedir. Daha sonra profilinize erişmek için sağ üst köşedeki "Profil"e tıklayabilirsiniz.

Steam arka plan resmini değiştirmek için Steam'i açın, kullanıcı adınızın üstünde durun ve açılan pencereden "Profil"i seçin. Ardından "Seviye" kısmının altında bulunan "Profili Düzenle" seçeneğine tıklayarak "Profil Arka Planı" yazan linke tıklayabilirsiniz. Buradan arka plan resminizi değiştirebilirsiniz.

Steam IP adresinizi paylaşmaz. Steam, IP adresinizi diğer oyuncularla paylaşmaz ve iletişimi genellikle röleler aracılığıyla gerçekleştirir.

Steam Trade URL'nizi bulmak için Steam ana sayfasındaki profilinize tıklayın, sağ menüden "Envanter" kısmına gidin ve "Takas Teklifleri" butonuna tıklayarak Trade URL'nizi bulabilirsiniz.

Steam Remote Play, başka bir bilgisayarda çalışan oyuna bağlanmanıza olanak tanır. Oyun sesi ve video yakalama işlemi uzak bilgisayarınızda yapılır ve cihazınıza gönderilir.

Steam kullanmak ve oyun oynamak için ücretsiz bir Steam hesabı açmanız gerekmektedir. Oyunlarla ilgili sorunlarınızı çözebileceğiniz destek bölümü de mevcuttur.

Steam arka plan resimlerini profilinizi düzenleyerek değiştirebilirsiniz. Profilinizi açın, "Profil Arka Planı" yazan linke tıklayarak arka plan resmini değiştirebilirsiniz.

Geri