- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Steam kontrolcü nedir?
Steam Kontrolcüsü bütün Steam oyunlarınızı, hatta oyun kumandası desteği olmadan tasarlanan oyunları bile televizyonunuzda oynamanıza olanak sağlar.Steam kontrolcü ayarları nedir?
Adım: Kontrolcü Ayarları (Masaüstü İstemcisi) Masaüstü istemcisindeyken “Steam”i seçin ve ardından “Ayarlar”a tıklayın. Buradan “Kontrolcü” seçeneğini seçin. Geldiğiniz kısımda genel kontrolcü ayarlarını değiştirebileceğiniz gibi aynı zamanda üç farklı genel yapılandırmayı da değiştirebilirsiniz.Steam Controller nasıl kullanılır?
#Steam #DualShock4 #Konsol Adım 1: Usb ile konsolu pc’ye bağlayın, Adım 2: Steam a girip sağ üst taraftaki geniş ekran moduna girin, Adım 3: Ayarları girin ve Kontrolcü ayarlarına tıklayın, Adım 4: Tanımlaya basın, Adım 5:Ve istediğiniz ayarları yaptıktan sonra tekrar tanımlaya basın .
Oyunlarda kontrolcü nedir?
Oyun kolu ya da oyun kumandası (İngilizce: Game controller), bilgisayar oyunları için tasarlanan özel bir kontrolcüdür. Özellikle oyunlar için tasarlandığından ötürü diğer amaçlar için kullanışlı değildir.Steam link ne demek?
Steam Link Steam kütüphanenizde yer alan oyunları bilgisayarınızdan televizyonunuza yayınlamanıza imkân tanır. Bu teknoloji evinizdeki sistemin gücünü kullanarak oyun bilgisayarınızdaki tecrübenizi televizyonunuza aktarabilmenizi sağlar.Steam de konsol nasıl açılır?
- Steam’i başlatın ve konsolu kullanmak istediğiniz Valve oyununu başlatın.
- Ana menüdeyken. Seçenekler. seçeneğini seçin.
- Klavye. sekmesini seçin.
- Gelişmiş butonuna tıklayın.
- Geliştirici konsolunu etkinleştir (~) kısmının yanındaki kutucuğu işaretleyin.
- Uygula. butonuna tıklayın.