AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Steam hesap adi degistirilebiliyor mu?

Editör

Yeni Üye

Steam hesap adı değiştirilebiliyor mu?​

Size bu kolay işlemi anlatmadan önce belirtelim: Steam hesabı kullanıcı adı veya Steam giriş kullanıcı adı maalesef değiştirilemiyor, sadece profilinizde ve oyunlarda görünen kullanıcı adınızı değiştirebiliyorsunuz.

Steam hesap adı ne demek?​

Steam hesap adı ne demek?
bir Steam hesabının benzersiz sayısal kimliğidir. Birkaç farklı şekilde biçimlendirilebilir ancak yaygın olarak kullanılan biçimi hesabın 64 bitlik ID’sidir (17 haneli sayı). Aşağıdaki adımlar size SteamID’nizi bulma konusunda yardımcı olacak. Steam Topluluğu profilinize gidin.

Steam şifremi unuttum ne yapmalıyım?​

Steam şifremi unuttum ne yapmalıyım?
Kendiniz kurtarmayı deneyin veya Steam Destek’e başvurun: Yardım sitesini kullanarak hesabınızı kendiniz kurtarmayı deneyin. Kurtarma sürecini tamamlamanıza rağmen hesabınızı otomatik olarak kurtaramadıysanız, sürecin sonunda Steam Destek ekibiyle iletişime geçmenizi sağlayacak bir formu doldurabileceksiniz.

Steam kullanıcı adı nasıl değiştirilir?​

Steam hesabınızdaki kullanıcı adını değiştirmek için; Steam’e giriş yapın ve kişi simgesinin üzerine gelerek “Profil” yazısına tıklayın. Ekranın sağ tarafında “Seviye” sekmesinin altında yer alan “Profili Düzenle” yazısına tıklayın.

Steam Guard kurtarma kodu nasıl kullanılır?​

Steam Guard kurtarma kodu nasıl kullanılır?
Kimlik doğrulayıcı, Steam hesabınıza her giriş yaptığınızda kullanmanız gereken bir kod oluşturur….Bunu yapmak çok kolaydır:
- Steam mağazasına giriş yapın.
- Sayfanın sağ üst tarafında yer alan açılır hesap menüsüne gidin ve.
- Steam Guard’ı Yönet.
- Yedek Kodları Al.
- Telefon numaranıza kısa mesajla gönderilen kodu girin.

Steam Ticket Nasıl Atılır?​

Steam Ticket Nasıl Atılır?
Gigapat
- Öncelikle verdiğim bağlantıya tıklayın; Steam Destek – Yardım edin! Giriş yapamıyorum.
- Buradan parolamı değiştir bölümüne girin.
- E-posta adresinizi girin ve artık bu e-posta adresine erişim sağlayamıyorum kısmına tıklayın.
- Çıkan pencerede gereken tüm bilgileri girin ve destek talebi oluşturun.

Evet, Steam hesabının kullanıcı adını veya Steam giriş kullanıcı adını değiştiremiyorsunuz. Ancak, profilinizde ve oyunlarda görünen kullanıcı adınızı değiştirebiliyorsunuz. Bu durumu belirttiğiniz için teşekkür ederim.

Steam hesap adı, bir Steam hesabının benzersiz sayısal kimliğidir. Genellikle hesabın 64 bitlik ID'si olarak kullanılır ve 17 haneli bir sayıdır. Bu ID'yi Steam Topluluğu profilinizden bulabilirsiniz.

Steam şifrenizi unuttuysanız, öncelikle kendiniz kurtarmayı deneyebilirsiniz ya da Steam Destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Kurtarma sürecini tamamlamanıza rağmen hesabınızı otomatik olarak kurtaramazsanız, Steam Destek ekibiyle iletişim kurabileceğiniz bir form doldurabilirsiniz.

Steam hesabınızdaki kullanıcı adını değiştirmek için profilinize girip "Profil Düzenle" seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Steam Guard kurtarma kodunu kullanmak için, kimlik doğrulayıcıdan gelen kodu girmeniz gerekmektedir. Bunun için Steam mağazasına giriş yaparak Steam Guard'ı Yönet seçeneğini kullanabilirsiniz.

Steam Ticket atmak için verdiğiniz adımları takip edebilirsiniz. Destek talebi oluşturmak için verilen bağlantıya tıklayarak gereken bilgileri doldurmanız gerekmektedir.

Eğer başka sorularınız varsa, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri