Steam hesabi ne kadar eder?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Steam hesabı ne kadar eder?​

Steam hesap değeri nasıl bulunur? Adım #1: Buradan Steam Database sitesine giriş yapın. Adım #2: Yukarıdaki menüden “Calculator” butonuna tıklayın. Adım #3: Steam kullanıcı adınızı istenen şekilde işaretli alana girin ve Enter tuşuna basın.

Steam Hesabım Çalındı mı?​

Virüsler, tuş kaydediciler, casus yazılımlar ve diğer kötü amaçlı yazılımlar Steam Hesap adınızı veya parolanızı çalabilirler. Steam Hesabı’nızın parolasını değiştirmeden önce, virüs ve casus yazılım taraması yaparak bu tür programların bilgisayarınızda bulunmadığından emin olmalısınız.

Steam hesabı nasıl kurtarılır?​

Steam hesabı nasıl kurtarılır?
Steam Destek ile irtibata geçebilirsiniz. e-posta adresinizi ister, hesabın mevcut e-posta adresini değil….Steam Destek ile irtibata geçerken aşağıdaki bilgilerden mümkün olduğunca fazlasını sağlamaya çalışın:
- Hesap sahipliği kanıtı
- Muhtemel Steam hesabı adları
- Bu hesapta kullanılmış olan herhangi bir e-posta adresi.

Steam GTA 5 aile paylaşımı oluyor mu?​

Steam GTA 5 aile paylaşımı oluyor mu?
Evet. Aile Kütüphanesi Paylaşımı için belirli bir zaman içerisinde 10 aygıta kadar ve yetkilendirilmiş bilgisayarlarda oyun kütüphanenizi kullanmak üzere 5 hesaba kadar yetki verebilirsiniz.

Steam hesabı geri alınabilir mi?​

Hesaba ilk giriş yapılan konum bilgisinden bile geri alınabilir Steam hesabı. Ayrıca hesabın satın alındığı anlaşılırsa Valve hesabı kalıcı olarak kilitleyebilir.

Steam canlı destek var mı?​

Aşağıdaki adımları takip ederek Steam uygulamasından veya tarayıcınızdan Steam Destek’e ulaşabilirsiniz. Steam’i başlatın ve üst menüden ‘Yardım’ seçeneğine, ardından ‘Steam Destek’ seçeneğine basın. Karşınıza sorun yaşayabileceğiniz konuların listesi çıkacaktır.

Steam çalınan hesap nasıl geri alınır?​

Steam çalınan hesap nasıl geri alınır?

Steam Aile paylaşımı nasıl olur?​

Steam Aile paylaşımı nasıl olur?
Steam aile paylaşımı nasıl yapılır?
- Adım #1: Hesabınızda Steam Guard’ı aktif edin.
- Adım #2: Steam uygulamasını açın.
- Adım #3: Sol üst köşede yer alan Steam butonunu tıklayın.
- Adım #4: Açılan pencerede Ayarlar’ı seçin.
- Adım #5: Ayarlar menüsü içinde Aile’yi seçin.

Steam oyun hediye etme nasıl yapılır?​

Steam’den bir oyun aldığınız zaman, bunu Steam arkadaş listenizden bir kişiye “hediye” etme seçeneğini sunarız. Alıcı, sizden kişisel bir mesajı ve oyunu nasıl etkinleştireceğini gösteren adımları içeren cazip bir elektronik posta alır. Bir Steam hediyesi tek seferlik bir transferdir.

Steam hesabının değerini belirlemek için Steam Database sitesine giriş yapıp hesabınızı hesaplayabileceğiniz bir hesap değerlendirme aracı kullanabilirsiniz. Steam hesabınızın çalındığından şüpheleniyorsanız, virüs ve casus yazılımları taratmanızı öneririz. Eğer hesabınız çalındıysa, Steam Destek ile iletişime geçebilir ve gerekli bilgileri sağlayarak hesabınızı geri alabilirsiniz.

Steam GTA 5 oyununda aile paylaşımı yapabilirsiniz. Belirli bir süre ve aygıt sayısı sınırlaması ile 5 hesaba kadar oyun kütüphanenizi paylaşabilirsiniz.

Steam hesabınızı geri alabilirsiniz. Hesabın ilk giriş yaptığı konumu ve satın alındığı bilgileri Steam Destek ile paylaşarak hesabınızın geri alınmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca Valve, hesabın satın alındığı tespit edilirse hesabı kalıcı olarak kapatabilir.

Steam üzerinde canlı destek hizmeti bulunmaktadır. Steam uygulamasından veya tarayıcınızdan Steam Destek'e ulaşarak sorunlarınızı çözebilirsiniz. Steam aile paylaşımı için Steam Guard'ı etkinleştirmeniz ve belirli adımları takip etmeniz gerekmektedir.

Steam hediye etme işlemi ise Steam'den satın aldığınız oyunu arkadaşınıza hediye edebileceğiniz bir seçenektir. Alıcıya gönderilen elektronik postada oyunun etkinleştirme adımları yer almaktadır. Bir Steam hediyesi tek seferlik bir transferdir.

Geri