Steam hesabi nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Steam hesabı nasıl alınır?​

Ayrıca Steam, Windows, Linux ve Mac desteğine de sahip….Bu nedenle Steam kayıt ol işlemini sizin için adım adım ve görsellerle anlatacağız.
- 1.Steam hesap açma işlemimizin ilk adımı, Steam’in resmi web sitesine girmek.
- Steam kayıt işlemimizin bir sonraki adımı ise, sitenin sağ üst kısmındaki “giriş” butonuna basmak.
Steam hesabı ne demek?
Steam, Valve Corporation tarafından 2003 yılında geliştirilen bir dijital oyun dağıtım platformudur. Satın almak istediğiniz oyunu Steam hesabı açarak uygulama içerisinden çevrimiçi olarak satın alabilir veya oyun ücretsizse direkt indirebilirsiniz.

Steam ilk mail ne demek?​

“Steam’e kayıt olunan mail adresi verilecek mi?” demektir.
Steam hesabım çalınmış olabilir mi?
Virüsler, tuş kaydediciler, casus yazılımlar ve diğer kötü amaçlı yazılımlar Steam Hesap adınızı veya parolanızı çalabilirler. Steam Hesabı’nızın parolasını değiştirmeden önce, virüs ve casus yazılım taraması yaparak bu tür programların bilgisayarınızda bulunmadığından emin olmalısınız.

Steam Guard nasıl iptal edilir?​

Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcıyı nasıl devre dışı bırakabilirim? İki aşamalı doğrulamayı hesabınızdan kaldırmak için Steam mobil uygulamasında Steam Guard menüsüne gidin. “Doğrulayıcıyı Kaldır”ı seçin. Karşınıza gelecek onay penceresinde “Doğrulayıcıyı Kaldır”ı tekrar seçerek işlemi onaylayabilirsiniz.
Steam e para yükleme güvenli mi?
Steam çok güvenlidir. Gözünü kapayarak alışveriş yapabilirsiniz.

Steam ücretsiz hafta sonu ne demek?​

Steam de rakipleri karşısındaki cool tavrını bu hafta sonu ve büyük ihtimalle artık her hafta sonu tam 10 oyunu 2 gün boyunca ücretsiz yaparak bozmaya hazırlanıyor.
Steam Destek Sayfası nerede?
Steam Destek ile nasıl irtibata geçerim? Sorununuzla ilgili yardım için https://help.steampowered.com adresini ziyaret edin. Sayfadaki en alakalı seçeneği seçin, ardından yardım sitesi, sorunu kendi başınıza çözmeniz veya Steam Destek ekibine bir destek talebi göndermeniz için size rehberlik edecektir.

Geri