AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Steam fotograflari nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Steam fotoğrafları nerede?​

Steam’de Görüntüle -> Ekran Görüntüleri yoluyla veya Steam Arayüzündeyken “Ekran Görüntüleri” seçeneğine tıklayarak erişilebilir. Eğer kullanıcı herhangi bir ekran görüntüsünü yüklerse bu ekran görüntüleri topluluk profillerinde ve oyunlarınızın topluluk merkezlerinde görüntülenebilir olacaklardır.

Steam klasörü nerede?​

‘Steam\steamapps\downloading’ Burada bulunuyor.

Steam indirmeler nerede?​

Steam indirmeler nerede?
Steam istemcisinden “Ayarlar” menüsüne gidin. “İndirmeler” sekmesinden “Steam Kütüphane Dosyaları” seçeneğini seçin. Buradan varsayılan yükleme dizinine bakabileceğiniz gibi, “+” butonuna basarak yeni bir dizin oluşturabilirsiniz. Yeni dizini oluşturduktan sonra bütün kurulumlar bu dizine yapılabilir.

Steam Forza Fotoğraflar nerede?​

Steam Forza Fotoğraflar nerede?
F12 ile (Steam overlay) ekran goruntusu aldiginda buraya duser. Ben fotoğrafı çektikten sonra oyunun içinde açıyorum fotoğrafı, UI’ı gizliyorum ve F12 ile steam ekran görüntüsü alıyorum, o görüntülere steam’den ulaşılabiliyor.

Steam oyunlar nereye kaydedilir?​

| Steam Oyun Klasörleri Nerede?” sorularına kısaca cevap vermeye çalışacağım. Öncelikle Steam’deki oyunları görmek için Steam penceresini açtıktan sonra sırasıyla Kütüphane | Anasayfa sekmesine gidelim. Bu işlemden sonra sol panelde satın almış olduğunuz oyunlar listelenmiş olacaktır.

Steam ülke nasıl değiştirilir?​

Steam Ülkenizi Adım Adım Nasıl Değiştirebilirsiniz
- Bir VPN indirin.
- Bir sunucuya bağlanın.
- Steam hesabınıza giriş yapın ve alışveriş sepetinize bir ürün ekleyin.
- “Ülke” ifadesinin yanındaki açılır menüye tıklayın.
- Yeni Steam bölgenize tıklayın ve değişikliğin otomatik olarak gerçekleşmesini bekleyin.

Forza fotoğraf modu nerede?​

Forza fotoğraf modu nerede?
Forza Motorsport Buraya Microsoft hesabınız ile giriş yapın. Daha sonra ‘Conmunity’ sekmesi altında bulunan ‘ Gallery’ sekmesine girin. Buradan çektiğiniz fotoğrafı açın ve sağ tıklayıp ‘Farklı Kaydet’ diyin.

Forza Horizon 4 ekran görüntüleri nerede Steam?​

Forza Horizon 4 ekran görüntüleri nerede Steam?

Forza Horizon 4 ekran görüntülerinin Steam üzerinde bulunması için sadece oyunu Steam üzerinden satın almış ve çalıştırmış olmanız gerekmektedir. Eğer Forza Horizon 4'ü Steam üzerinden satın almadıysanız, oyunun ekran görüntüleri doğrudan Steam arayüzünde görüntülenmeyecektir.

Ancak, Forza Horizon 4 oyunu dışında çektiğiniz ekran görüntülerini Steam üzerinden paylaşmak istiyorsanız, F12 tuşuyla Steam Overlay ekran görüntüsü alabilir ve bu ekran görüntülerini paylaşabilirsiniz. Bunun için:

1. Oyun içinde istediğiniz bir sahnede F12 tuşuna basarak Steam Overlay ekran görüntüsünü alın.
2. Alınan ekran görüntüleri Steam kütüphanesine kaydedilir.
3. Steam kütüphanesinde oyununuzun ekran görüntülerine erişebilir ve istediğiniz ekran görüntüsünü seçip paylaşabilirsiniz.

Bu şekilde, Forza Horizon 4 oyunu dışında çektiğiniz ekran görüntülerini Steam üzerinden paylaşabilirsiniz. Eğer Forza Horizon 4 ekran görüntülerine özel bir özellik arıyorsanız, oyunun kendi içindeki fotoğraf modunu kullanarak çektiğiniz görüntüleri kaydedebilir ve istediğiniz şekilde paylaşabilirsiniz.

Geri