AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Start exe nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Start exe nedir?​

Start.exe dosyasının bir Windows Executable dosyası türü olduğu kabul edilir. Bu dosya, çoğunlukla Bypass.cc tarafından geliştirilen Bypass Proxy Client 0.78 yazılımında kullanılır. EXE dosya uzantısını kullanır ve bir Win32 EXE (Windows Executable) dosyası olarak kabul edilir.

Görev yöneticisi işlevi nedir?​

Görev Yöneticisi bilgisayarınızda o sırada çalışan programların listesini görüntülemenize olanak verir. Sisteminizdeki programlar veya kullanıcı hesapları ile ilişkili performans ve kaynak kullanımı bilgilerini de görüntüler.
Görev Yöneticisi hangi durumlarda çalışır?
Windows Görev Yöneticisi, Microsoft Windows’ta yer alan görev yöneticisi, sistem monitörü ve başlangıç yöneticisidir. Çalışan işlemlerin adı, CPU yükü, işlem yükü, G/Ç ayrıntıları, oturum açmış kullanıcılar ve Windows hizmetleri dahil olmak üzere bilgisayar performansı ve çalışan yazılım hakkında bilgi sağlar.
Görev yöneticisine nasıl girilir?
İlk yöntemde Windows 8 için görev yöneticisini açmak için Control + Alt + Delete şeklindeki tuşlara aynı anda basmak gerekir. Bastıktan sonra ise görev yöneticisi yazan yere tıklamak gerekir.

Görev yöneticisine nasıl gidilir?​

– Windows + R tuşlarına basmak suretiyle, ‘regedit’ yazarak enter’a bastıktan sonra görev yöneticisine rahatlıkla ulaşım sağlanabilir. Bu durum en basit ve kolayca ulaşılacak yöntemdir. – Aynı zamanda arama kısmına, ‘cmd’ yazarak komut istemine ulaşabilir ve buradan görev yöneticisine giriş yapabilirsiniz.

Görev yöneticisi klavyeden nasıl açılır?​

Birinci yöntemde CTRL + SHIT + ESC şeklindeki tuşlarına aynı anda basılır ve böylece görev yöneticisi açılır.
Görev yöneticisi hangi yöntemle açılır?
Windows * 10 da görev yöneticisi ni hangi kısayol açar?
Kopyalama, yapıştırma ve diğer genel klavye kısayolları
Adım #1: Bilgisayarınızdaki Komut İstemi ekranını açın. Adım #2: REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f yazın ve Enter’a basın. Adım #3: İşlem başarıyla tamamlandı yazısı çıkana kadar bekleyin.

Geri