- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Stajyerlerin izin hakkı var mı?
Zorunlu stajda stajyerlerin izin hakkı yoktur. Gönüllü stajda ise izin yapılabilir.2021 staj ne zaman bitiyor?
Ayrıntılar İçin tıklayınız. Ayrıntılar İçin tıklayınız. 2021 Yaz dönemi stajına ilişkin stajını fiili olarak yapacak öğrencilerimiz belirtilen belgeleri en erken 26 Nisan 2021 ve en geç 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ilgili staj komisyonu üyesine eksiksiz teslim etmelidir.
Adalet öğrencileri stajı nerede yapacak?
Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı öğrencileri, stajlarını, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumları ile Denetimli Serbestlik Müdürlüklerinde yapabilirler.
Stajda devamsızlık yapılırsa ne olur?
Devamsızlık yapılan günlerin telafisi hemen staj bitiminde, stajın son gününü takiben (ara verilmeden) aynı kurumda yapılır. Yaz stajı 20 iş günü olarak tamamlanmak zorundadır. Raporsuz devamsızlık yapan öğrencilerin stajı geçersiz sayılır ve staj tekrarı yaparlar.Stajyer öğrenci kaç saat çalışır?
Bir staj iş günü en az sekiz saatlik fiziksel veya zihinsel çalışma gerektirir. Öğrenci haftada en fazla altı gün çalışabilir. Staj süresi gün hesabı üzerinden yapılmaktadır. Çoğu işyerinde çalışma süresi günde 9’ar saatten 45 saattir ve haftada beş gün çalışılmaktadır.
2021 staj süresi ne kadar?
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Staj seçenekleri; 1. İşyerinde Normal Sürede (30 Gün, AKTS şartı bulunmamaktadır.)
2022 Lise staj ne zaman başlıyor?
Lise stajları Ne Zaman Başlayacak 2021? 2021 /2022 STAJ BAŞVURUSU• Başkanlığımız bünyesinde meslek lisesi öğrencilerinin 2021 -2022 eğitim öğretim yılı okul dönemi staj başvuruları 26/07/ 2021 tarihinde başladı.Adalet bölümü staj var mı?
ADALET | Zorunlu Staj Var Mı? Zorunlu staj yok. Fakat öğrencilerin büyük bir çoğunluğu yaz aylarında 1-2 süre ile alanları ile ilgili kurum ve kuruluşlarda staj yapmaktadır.
Adalet stajı ne kadar sürer?
Adalet Meslek Yüksekokullarında ön lisans düzeyinde mesleki öğrenim gören öğrencilere, 1. sınıfın sonunda yaz dönemi boyunca toplam 6 hafta (30 iş günü) staj yapma zorunluluğu getirilmiştir.