AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Staj yapmak icin nereye basvurulur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Staj yapmak için nereye başvurulur?​

İstanbul genelinde kamuya bağlı tüm hastane ve sağlık kuruluşlarının staj başvuru ve kabul işlemleri öğrencinin bağlı bulunduğu üniversite aracılığıyla İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir.

Staj başvurusu 2021 nasıl yapılır?​

2021 staj seferberliği başvurusu yapmak isteyenler için programa başvurular başladı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen “Staj Seferberliği” programı başvuruları “kariyerkapisi. cbiko.gov.tr” üzerinden yapılabiliyor.
Taşra teşkilatında staj yapmak üzere adaylar tarafından doldurulması zorunlu form ve istenen evraklar.
- Staj talep yazısı veya Öğrenci Belgesi.
- 2.Transkript (Not ortalamasını gösterir belge)
- 3.Okuldan Lise Öğrencileri için sözleşme.
- Nüfus Cüzdan Fotokopisi stajyerlerin.
Staj başvurusu nasıl yazılır?
Staj Başvuru Formu Nasıl Hazırlanır? Başvuru formunda; kendiniz ve eğitimizle ilgili bilgileri kısaca ve eksiksiz yazmanız beklenir. İlgili form örnekleri kamu kurumların web sayfalarında yer alır. Özel sektörde ise başvuru formu yanında cv ve ön yazı da istenmektedir.
Hastanede gönüllü staj yapmak için nereye başvurulur?
Gönüllü stajları için yazdıkları dilekçe Fakülte Yönetim Kurulu ya da Yüksekokul Müdürlüğü tarafından onaylandıktan sonra Kariyer Merkezi’nden gönüllü staj başvuru formlarını temin edebilirler. Gönüllü Stajlar için öğrenciler Devlet Hastaneleri’nde uygulamaya çıkamazlar. Gönüllü staj süresi 20 iş günüdür.

Staj Başvurusu Ne Zaman Yapılır 2022?​

25 Şubat – 15 Nisan 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacaktır. Personel Genel Müdürlüğünce hazırlanmış olan Staj Başvuru Uygulama Kılavuzuna ulaşmak için lütfen tıklayınız. Öğrenciler tarafından doldurulması gereken Staj Başvuru Formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Staj yapılacak yer nasıl bulunur?​

Çoğu şirket staj ilanlarını “kariyer.net, youthall, toptalent” gibi yerlerde verir. Bazen bu tarz sitelerde özgeçmişimizin bulunması staj ilanı verilmeden dahi fark edilmenize olanak sağlayabilir, hızlı sonuç almak isteyen şirketler özgeçmişinize göre size ulaşabilir.
Staj başvurusu 2022 ne zaman açıklanacak?
Başvurular kontenjan usulünce İnsan Kaynakları Daire Başkanlığınca değerlendirmeye alınacak ve sonuçlar www.tse.org.tr adresi duyurular bölümünde açıklanacaktır. Başvurular 15 Nisan-30 Mayıs 2022 tarihleri arasında alınacak olup son başvuru tarihi olan 30 Mayıs 2022 23.59’da tamamlanacaktır. İlanen duyurulur.
Devlet Hastaneleri stajyerlere para veriyor mu?
Zorunlu stajlarda 3308 sayılı Kanunun kapsamına dahil olmayan ve mesleki olarak eğitim görmeyen öğrenciye ücret verilme zorunluluğu bulunmamaktadır.

Devlet hastanesinde staj başvurusu nasıl yapılır?​

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı yaz döneminde İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerinde (Devlet Hastaneleri) yapılacak stajlara ilişkin başvuruların Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin Ulusal Staj Programı kapsamında Kariyer Kapısı Platformu üzerinden yapılacağı ve adı geçen Müdürlük ile bağlı sağlık …

Gönüllü stajyer para alır mı?​

Zorunlu stajlarda 3308 sayılı Kanunun kapsamına dahil olmayan ve mesleki olarak eğitim görmeyen öğrenciye ücret verilme zorunluluğu bulunmamaktadır. Gönüllü stajda ise normal bir çalışan olarak görülen stajyerlere en az asgari ücret tutarında ödeme yapılması gerekmektedir.
2022 yılında Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı’nda staj yapmak için https://kariyerkapisi. cbiko.gov.tr adresindeki Ulusal Staj Programı’na 31 Mart 2022 tarihine kadar başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Geri