Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Spot alim nedir kripto?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Spot alım nedir kripto?​

Spot alım satım; kripto para, forex, hisse senedi ya da bono gibi finansal araç ve varlıkları doğrudan almayı ya da satmayı içerir. Varlık, çoğu zaman anında teslim edilir. Spot piyasalarda alım satım yaparken yalnızca elinizde olan varlıkları kullanabilirsiniz – kaldıraç ya da marjin yoktur.

Spot mağaza ne demektir?​

Fabrikalardan toptan ve vadeli mal satın alarak bunları indirimli fiyatlarla peşin olarak satan iş yeri.
Spot piyasa basit bir anlatımla, yatırım araçlarının anında teslim prensibi ile piyasa fiyatı üzerinden işlem yapılan piyasalardır. Şimdi spot piyasaya biraz daha detaylara bakalım… Spot piyasa, finansal bir ürünün oluşan son fiyat üzerinden alım ya da satım işleminin anında gerçekleştiği piyasadır.
Spot emri ne demek?
Stop Emir. Stop emirler, alım satım stratejilerine bağlı kalarak zarar riskini en aza indirmeyi amaçlayan emirlerdir. Kriptopara fiyatı düşerse zararı azaltmak için satış veya fiyat yükselirken fırsatı kaçırmamak için alış emri vermek istiyorsanız stop emirleri kullanabilirsiniz.
Coinde LIQ olmak ne demek?
KRİPTO PARALARIN LİKİDİTESİ Likidite kavramı kripto para piyasasında da sıkça kullanılıyor. Kısa ifadeyle liq, yatırımcıların sahip oldukları kripto paraların nakde çevrilebilme durumudur. Kriptoda işlem hacminin çok büyük olması hızlı bir şekilde alım satımı kolaylaştırdığı için elden çıkma süresi de hızlıdır.

Marjin işlem nedir kripto?​

Marjin ticareti, üçüncü bir parti tarafından sağlanan fonların kullanılmasıyla yapılan bir varlık alım satım yöntemidir. Standart alım satım hesaplarıyla kıyaslandığında, marjin hesapları kullanıcıların daha büyük miktarlarda anaparaya ulaşmasını sağlayarak, pozisyonlarında kaldıraç kullanmalarını mümkün kılar.

Spot ne demek Ekşi?​

beyaz eşya ve elektronikte ülkenin o anki ekonomik koşullarına göre tüketiciye %40-50’lere kadar indirim şeklinde yansıyan ticaret biçimi.
SPOT EŞYA NEDİR? Spot Eşya; yetkili satıcının çeşitli sebeplerden dolayı elindeki fazla veya satmakta zorlandığı ürünleri, değerinin altında bir fiyatla piyasaya sürmesi ile oluşan ürünlerdir. Bayii fiyatının altında bir rakama satılmasının sebebi de budur.
Spot ne demek TDK?
Spot kelimesi dilimize Fransızcadan geçmiştir. Fransızcadan geçen ve dilimizde sıklıkla kullanılan kelime olan spor kelimesi anlamı tanıtımcık veya aynalı alet ile ekrana oluşturulan görüntü şeklinde açıklanmaktadır.

Geri