AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sportif direktor ne anlama gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sportif direktör ne anlama gelir?​

Sportif direktör baskı altına alan bir pozisyon değildir. Aksine teknik birikimiyle teknik direktöre destek olan, teknik kadro ve yönetim arasındaki köprü konumunda bulunan ve futbolcuların özel sorunları da dahil her konuda onlara destek olan bir mevkiidir.
Tıbbi direktör ne iş yapar?
Medikal Direktör tanımı şirketten şirkete farklılık göstermekle beraber, şirketin içerisindeki en kıdemli medikal yöneticilerden bir tanesine verilen isimdir. Şirketin medikal alanda içeride ve dışarıda son sözü söyleme temsiliyetiniverdiği kişidir.

Kreatif direktör olmak için ne yapmak lazım?​

Kreatif Direktör Nasıl Olunur? Kreatif direktör olabilmek için 4 yıllık lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite sınavına girerek Güzel Sanatlar, İletişim ve Pazarlama gibi bölümlerden eğitim almalıdır. Devlet ya da özel üniversitelerin verdiği bu eğitimlerden başarı ile mezun olanlar kreatif direktör olabilirler.
Satış direktörü Nasıl Olunur?
Satış direktörü olmak isteyen kişilerin 2 yıllık ya da 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin pazarlama, işletme ya da iktisat gibi bölümlerinden mezun olmaları gerekir. Bunun dışında özel eğitim programlarından da faydalanıp, sertifika alabilirler.

Sportif direktör ne kadar maaş alıyor?​

Kariyerinde Maaşlar
Ceyhun Kazancı Kimdir?
Ceyhun Kazancı, 1979’da İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimleri ile Üniversite tahsilini İstanbul’da tamamladı. Galatasaray Lisesini 1998 yılında bitirdi. Akabinde, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslarlarası İlişkiler bölümünü kazandı.

Medikal Direktör ne kadar maaş alır?​

Sağlık sektöründe ise bir medikal direktör 1-4 yıl arası deneyim ile 250.000-280.000 TL arası maaş alırken 4 yılın ardından, 320.000TL’den fazla kazanabiliyor. Ürün ve klinik araştırma müdürlerinde ise rakamlar 96.000 ile 170.000 TL arasında değişiyor.

Geri