Spormoto nedir?
en basit haliyle arazi motoruna asfalt lastiği taktığın motosikletler denebilir.KTM Motor Fabrikası Nerede?
Bütün bunları görmek için KTM’in Avusturya’nın Salzburg şehri yakınlarında, 100 milyon Euro’luk yatırımla kurulan Mattighofen üretim tesisini ziyaret ettiğimizde, otomobil dünyasından farklı bir dünyanın kapıları aralandı. Üretim tesislerinde her bir hattan günlük 100 adetlik ortalamada üretim gerçekleşiyor.
KTM ne malı?
KTM, 1934 yılında Hans Trunkenpolz tarafından kurulan Kraftfahrzeug Trunkenpolz Mattighofen şirketine ait bir motosiklet, bisiklet ve moped üreticisidir.
KTM Duke 200 benzin deposu kaç litre?
200 Duke’ün biçimli 11 litrelik yakıt deposu sürücüye sadece kusursuz diz teması sağlamaz, ayrıca ekonomik motoru sayesinde virajda sürüldüğünde bile 300 km’nin üzerinde bir hız sağlar.Spormoto sahibi kim?
Selçuk Bektaş – CEO – SPORMOTO A.Ş. LinkedIn.
KTM kim?
KTM Sportmotorcycle Aktiengesellschaft, Avusturya kökenli motosiklet, bisiklet ve moped üreticisi. 1934 yılında mühendis Hans Trunkenpolz tarafından Mattighofen’de kurulmuştur. Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen adıyla metal işleme atölyesi olarak kurulan şirket 1954 yılında motosiklet üretmeye başlamıştır.
Asya’daki yapılanmasını güçlendiren KTM, Filipinler’de yılda 10.000 ünite üretim yapacak olan bir fabrika açtı. Yeni fabrikada 200 Duke, 390 Duke, RC 200 ve RC 390 modelleri üretilecek.
KTM italyan mı?
KTM Sportmotorcycle Aktiengesellschaft, Avusturya kökenli motosiklet, bisiklet ve moped üreticisi. 1934 yılında mühendis Hans Trunkenpolz tarafından Mattighofen’de kurulmuştur.
KTM Duke 200 kaç km hız yapar?
200 Duke
Duke 200 ne kadar yakar?
2.75 – 3.55 litre/100km.Selçuk Bektaş kim?
Selçuk Bektaş – CEO – SPORMOTO A.Ş.
KTM nasıl bir yer?
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki askeri birliklere katılacak ya da evlerine dönecek askerleri gidecekleri bölgelere ulaştırmak için oluşturulan merkezlere Kabul Toplama Merkezleri yani KTM denir.