AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Spore ucretli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Spore ücretli mi?​

EA Play ile birlikte gelir. SPORE™ ve EA’in diğer sevilen oyunlarına anında erişim elde etmek için EA Play abonesi olun! Bugün $4.99, daha sonra her 1 ayda bir otomatik olarak $4.99 ödeyeceksiniz.

PUBG dereceli kaç TL?​

12,99 dolar karşılığında (Türkiye’de kur nedeniyle daha ucuz olması fazlasıyla olası) satın alınabilecek bu paket, oyunculara dereceli oyun modunu, kariyer ve madalya sekmelerini, özel maç modunu ve üyelere özel kozmetik eşyaları sunacak.
Epic Games hangi oyunları bedava verdi?
EPİC GAMES’İN DAĞITTIĞI ÜCRETSİZ OYUNLAR HANGİLERİ? Dağıtılan ücretsiz oyunlardan ilki Total War: WARHAMMER iken ikincisiyse City of Brass olarak karşımıza çıkıyor. Total War serisi olarak bakıldığı zaman 2000’li yıllara gidiyor.

PUBG ranked paralı mı?​

Daha önce PC ve konsoldan PUBG oynamak isteyen oyuncuların oyunu satın alması gerekiyordu. Ancak PlayerUnknown’s Battlegrounds artık tamamen ücretsiz oldu. PUBG’yi ücretsiz oynamak isteyen oyuncular, 12 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan büyük güncellemenin ardından oyuna ücretsiz olarak erişebilecekler.

Steam PUBG Plus kaç TL?​

BATTLEGROUNDS Plus yükseltme ürünü/DLC, oynaması ücretsize geçildikten sonra 12,99$ karşılığında satılacak. Battleground Plus’a sahip hesaplar aşağıdakilere otomatik olarak erişim sağlayacaktır.
PUBG ne kadar süre ücretsiz?
[Hemen İndirebilirsiniz] Aylar önce ücretsiz olacağı konuşulan, daha sonra tarihi resmen açıklanan PUBG: Battlegrounds, bugün itibarıyla tamamen ücretsiz oldu. Oyun, Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir durumda.

Epic Games 130 TL kupon nasıl alınır?​

Epic Games Store’un 130 TL’lik kuponu nasıl alınır?
- Adım #1: Epic Games Store ana sayfasına ulaşın.
- Adım #2: Kampanya bağlantısına tıklayın.
- Adım #3: E-postalara abone olun.
- Adım #4: Kuponunuz hesabınıza yüklendi!

PUBG ranked kaç TL?​

PUBG Plus kaç TL?
PUBG BATTLEGROUND PLUS Ücretsiz olduktan sonra da Battlegrounds Plus özelliğini satın alarak PUBG Battlegrounds’a tam erişim sağlayabilirsiniz. BATTLEGROUNDS Plus yükseltme ürünü/DLC, oynaması ücretsize geçildikten sonra 12,99$ karşılığında satılacak.

Steam PUBG kaç TL 2021?​

PUBG, Mart 2017 ‘de Güney Koreli oyun yapımcısı Bluehole tarafından geliştirilen ve hâlihazırda dünya üzerinde milyonlarca tekil oyuncusu olan, çok oyunculu bir video oyunudur. Steam üzerinden satışa sunulan oyunun resmi fiyatı 69 liradır.

Geri