Sponsor olunca ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Sponsor olunca ne olur?​

Sponsorluk bir halkla ilişkiler aracı olarak da görülmektedir. Sponsorluk da, halkla ilişkiler gibi, toplumla yakın bir iletişim kurarak, hedef kitlede kuruma karşı güven duygusu yaratır, kurumun itibarını ve imajını sürdürmesine katkı sağlar.

Sponsorlara ne verilir?​

Sponsora verilecek haklar, ulusal ve uluslararası federasyonların reklam ve sponsorlukla ilgili hükümlerine aykırı olmamak kaydıyla;
Sponsorluk yöntemleri nelerdir?
Yazımda, kurumların yıllık yönettikleri sponsorluk uygulamaları için hangi yöntemleri kullandıklarını ve hangi yöntemleri denemeleri gerektiğini inceleyeceğim.

Sponsorluk görüşmesi nasıl yapılır?​

Konu hakkındaki önerilerimi yedi maddede sıraladım.
- 1 – Ne Olduğunuza Değil Ne Sunacağınıza Odaklanın.
- 2 – Önceden Tarama Yapın.
- 3 – Doğru Zamanlama.
- 4 – Taslak Konuşma Metinleri Hazırlayın.
- 5 – Görüşmeyi Fazla Uzun Tutmayın.
- 6 – Önce Pratik Yapın.
- 7 – Moralinizi Bozmayın.

Sponsor olmak ne anlama gelir?​

Sponsor olma durumu, kişilerin herhangi bir etkinlikte bir kurumu veya kişileri desteklemesidir. Kişilere maddi ve manevi olarak destek gösterilme durumudur.
Sponsor olmak ne işe yarar?
Sponsorluk pazarlamaya yakın bir kavramdır. Bunun nedeni sürekli markayı gösterme markayı öne çıkarma amacı vardır. Pazarlama açısından yeni ürünü tanıtmak, ürünü desteklemek ,ürünün piyasaya yerleşmesini sağlamak gibi amaçları vardır.
Red Bull Salzburg, New York Red Bulls, FC Liefering, Red Bull Brasil ve RB Leipzig, şu anda Red Bull’un sahip olduğu futbol kulüpleri…
Red Bull Türkiye’nin Genel Müdürü Sayın Aykut Ferah’ la görüştük… Ben Avusturya’da doğmuş büyümüş bir insanım. Mezun oldum ve Türkiye’ye geri döndük.

Geri