Spagetti Tanımı İçin Materyaller
1 paket makarna
1 adet soğan
1 adet sarımsak
1 tutam tuz
1 tutam fesleğen yahut kekik (İsteğe nazaran )
3/4 (bir yarım+bir çeyrek) adet sulu domates yada konserve
2 tatlı kaşık zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
Spagetti Tanımı Yapılışı
Öncelikle makarnayı haşlıyoruz. Makarnanın yapışmaması için suyuna yağ ve tuz atalım.
Makarna haşlanırken farklı bir tencerede soğan ve sarımsağı ince ince doğrayıp zeytinyağı ile kavuruyoruz.
Daha sonra domatesleri ekliyoruz. Domatesler piştikten sonra salça ekleyip baharatları atıyoruz ve pişiriyoruz.
Haşlanıp süzülen makarnayla sosu karıştırıyoruz afiyet olsun
1 paket makarna
1 adet soğan
1 adet sarımsak
1 tutam tuz
1 tutam fesleğen yahut kekik (İsteğe nazaran )
3/4 (bir yarım+bir çeyrek) adet sulu domates yada konserve
2 tatlı kaşık zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
Spagetti Tanımı Yapılışı
Öncelikle makarnayı haşlıyoruz. Makarnanın yapışmaması için suyuna yağ ve tuz atalım.
Makarna haşlanırken farklı bir tencerede soğan ve sarımsağı ince ince doğrayıp zeytinyağı ile kavuruyoruz.
Daha sonra domatesleri ekliyoruz. Domatesler piştikten sonra salça ekleyip baharatları atıyoruz ve pişiriyoruz.
Haşlanıp süzülen makarnayla sosu karıştırıyoruz afiyet olsun