AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Spacer neden yapilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.247
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Spacer neden yapılır?​

Spacer seçiminde dikkat edilmesi gereken hususların başında spacerın üretim malzemesi gelmektedir. Spacerlar genelde hafif alaşım ve dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Bu genelde alüminyumdur. Ucuz yollu sanayi tipler ise genelde ağır ve sert malzemeden oluşmaktadır, bunlarda demir ve çelik gibi malzemelerdir.

Spacer yakıtı etkiler mi?​

Bu tür ağır ve sert malzemeden üretilen spacer kullanımı sonucunda aracınızın daha fazla yakıt harcamasına neden olur. Bu yüzden aracınıza uygun kaliteli malzemelerden yapılmış ürünleri kullanmanızda fayda var.

Spacer kaç mm olmalı?​

Spacer kaç mm olmalı?
ET Yükseldikçe jant içeri poryaya doğru yaklaşır azaldıkça dışarı çıkar. Önemli olan spacer konusunda spacerdan ziyade bijon uzunluğu ve kalitesidir. Birde spacerın göbeğinin oem ölçüde olması gerekirki oda 57.1mm dir.

Off Road spacer nedir?​

Spacer, tekerlek ve jantlar arasına takılan yuvarlak disklerdir. Spacer takılmasının amacı, aracın jantlarının ofsetini genişletmektir. Bunun lastik ebadı değişmese bile yol tutuşuna avantajları vardır. Spacer, 3 mm kadar ince veya 23 mm kadar kalın olabilir.

Spacer sutyen ne demek?​

SÜTYEN DEĞİL SPACER! Sporda evde işte dışarıda her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz Kapsız ve özel şişirme kumaş teknolojisi ile ekstra rahat toparlayıcı sütyen.

Spacer ne demek tıp?​

Spacer ne demek tıp?
astım tedavisinde etkili olan inhaler ilaçların, daha kolay kullanılabilmesini sağlayan aparat.
Bisiklet spacer nedir?​
Sürüş esnasında içecek taşıma kabı. Spacer : Boğazın alt kısmına konulan pullardır. Daha az pul ile sürücünün daha eğik bir pozisyonda, daha çok pul ile daha dik bir pozisyonda sürmesi sağlanır.
Flanş nedir ne işe yarar?​
Flanş, tesistat elemanlarının sızdırmaz şekilde birleştirilmesine yarar. Pek çok kullanım alanı mevcuttur. Flanşın genel kullanım yeri ağırlıklı olarak boru tesisatlarıdır. Ancak makineler üzerinde de kullanımları mevcuttur.

Spacer alırken nelere dikkat edilmeli?​

Spacer alırken nelere dikkat edilmeli?
Spacer seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlarin basinda spacerin üretim malzemesi gelmektedir. Spacerlar genelde hafif alasim ve dayanikli malzemelerden üretilmelidir. Bu genelde alüminyumdur. Ucuz yollu sanayi tipler ise genelde agir ve sert malzemeden olusmaktadir, bunlarda demir ve çelik gibi malzemelerdir.

Spacer nedir ne işe yarar?​

Spacer, bir diger adiyla flans, aracin jant ve poryasi arasinda kullanilan, aracin iz mesafesini (aks mesafesini) arttirmak amaciyla kullanilan bir üründür. Bunun haricinde jantlar biraz daha disari dogru çikacagindan ayni zamanda da hos bir görüntü elde edilir.

Toparlayıcı spacer nedir?​

Sporda, evde, işte her yerde kullanabileceğiniz; KAPSIZ ÖZEL ŞİŞİRME TEKNOLOJİSİ ile SPACER size YOK GİBİ RAHATLIK SUNUYOR! Sporda, evde, işte, dışarıda, her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz, Türkiye’de ilk Kapsız ve özel şişirme kumaş teknolojisi ile ekstra rahat toparlayıcı sütyen modelimizdir.

Balenli kaplı sütyen ne demek?​

Balenli kaplı sütyen ne demek?
Demir veya plastik gibi çubuklarla alt kısmı çevrelenmiş sütyen modelleri ‘ne balenli sütyen denir . Balenli sütyen çoğunlukla kapsız ve toparlayıcı sütyen modellerinde kullanılmaktadır. Gelişen teknolojilerle birlikte Balen adı verilen çubuklar metal yerine hafif ve sert plastiklerden üretilmektedir.
 
Spacer neden yapılır ve spacer alırken nelere dikkat edilmeli sorularınız oldukça önemli detaylara sahip. Spacer, aracınızın jantı ile fren sistemi arasına yerleştirilen disklerdir ve aracın iz mesafesini genişleterek daha geniş bir tekerlek seti kullanmanızı sağlar. Spacer seçiminde malzeme kalitesi oldukça önemlidir; hafif alaşımlı ve dayanıklı malzemeler tercih edilmelidir. Özellikle alüminyum spacerlar daha kaliteli ve hafif olduğu için tercih edilirken, demir ve çelik gibi ağır malzemelerden üretilen spacerların araca ekstra yük bindirebileceği unutulmamalıdır.

Spacer kullanımının yakıt tüketimine etkisi olduğundan dolayı uygun malzemelerden üretilmiş ürünleri tercih etmek önemlidir. Spacerın kalitesi ve doğru ölçüleri yakıt tüketimini olumsuz etkilemeden aracınıza avantaj sağlayabilir. Spacerların sadece aracın görünümünü iyileştirmekle kalmayıp, yol tutuşunu da arttırdığı unutulmamalıdır.

Spacer alırken dikkat edilmesi gereken hususların başında bijon uzunluğu ve kalitesi yer alır. Spacerın göbeğinin doğru ölçülerde olması da önemlidir, genellikle 57.1mm ölçü otomobiller için standart kabul edilir. Spacer seçerken bu detaylara dikkat ederek aracınızın performansını ve görünümünü olumlu yönde etkileyebilirsiniz.

Spacer kullananlar için of-road spacer ve bisiklet spacer gibi farklı kullanım alanları da mevcuttur. Bu spacer türleri, tekerlek ve jant arasındaki boşluğu genişleterek daha geniş lastikler veya içecek taşıma kabı gibi fonksiyonları yerine getirebilir. Spacerlar genellikle 3 mm ile 23 mm kalınlığında olabilir ve sürücünün tercihine göre ayarlanabilir.

Toparlayıcı spacer ve balenli kaplı sütyen gibi terimler de tekstil ve spor alanlarında kullanılan ürünleri ifade ederken, spacer tıp alanında ise astım tedavisinde kullanılan inhaler ilaçların daha etkili bir şekilde kullanılmasını sağlayan aparatlara verilen isimdir. Her bir spacer türü farklı kullanım alanları ve faydalar sağlamaktadır, doğru seçim yapılarak maksimum verim alınabilir.
 
Geri
Üst