- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Söz ve müzik kime ait?
Söz ve müziği Tarkan’a ait olan şarkı daha sonra diğer müzik platformlarında da yerini aldı.Müslüm Gürses Şarkıları Kime Ait?
Ajda Pekkan şarkılarını kim yazdı?
Kimdir? fikret şeneş, “hit” yani listebaşı olmuş pek çok şarkının sözlerine imzasını atmış bir şarkı sözü yazarıdır. 1974’de ulusal marş haline gelen “memleketim” ve bu şarkının yanı sıra, ajda pekkan’ın hemen hemen sevilen tüm şarkılarının söz yazarıdır.Beste yazan kişiye ne denir?
Müziği besteleyene de bestekar denir.
Gibi gibi söz müzik kime ait?
sözleri feridun düzağaç ve mehmet esen’e ait parça. çok zamansız gittiler hiç acelem yokken sen gitme! 80lerin amerikan rock müziğine benzeyen feridun düzağaç şarkısıdır ki her dinleyişimde aklıma kendisinin harley davidson kullandığı bir video klip getiriyor bu şarkı içimden aman allah korusun diyorum!Tanrı istemezse şarkı sözleri kime ait?
Müslüm GürsesTanrı İstemezse / Sanatçı
Unutamazsın şarkı sözü kime ait?
bulent ersoy’un 2002 ciki$li canimsin adli albumunde bulunan bir $arki. sozleri ali tekinture’ye muzigi ise yavuz taner’e ait.Müslüm Gürses en güzel şarkısı hangisi?
Yanarım Albümünde yer alan Sevda Yüklü Kervanlar isimli şarkı, Müslüm Baba’nın en çok sevilen ve en çok dinlenen klasik şarkılarından biri. Mahsun Kul albümünde yer alan Yıllar Utansın şarkı, bir zamanların en çok dinlenen şarkılarının başında geliyor.
Ajda Pekkan sesi kaç oktav?
bir kaç canlı performansını izlemiş birisi olarak söylüyorum bunu. emel sayın’ın bile 3 – 3,5 oktavlık sesi var süperstar(!)Sarhoş şarkısını ilk kim söyledi?
“Sarhoş”, İbrahim Tatlıses’in 2003 tarihli otuz beşinci stüdyo albümü Tek Tek’den bir şarkı. Sözleri ve müziği Arif Sağ’a aittir.