AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Soyleyemedim sarkisini kim soyluyor?

Editör

Yeni Üye

Söyleyemedim şarkısını kim söylüyor?​

söz ve müzigi cevdet bağca’ya ait olan grup umuda ezgi, hüseyin turan, yeninur ada, nurdan ipek, bağdagül, grup sentez ve şu sıralarda bir dizide * de eylem aktaş tarafından seslendirilen güzel bir parça. düşlerde sevdim seni, söyleyemedim. sessiz öptüm nefesini, söyleyemedim.

Senle ben kim söylüyor?​

Sinan Güleryüz & Özge Özder | Senle Ben Akustik – YouTube.

Ben seni çok sevdim kimler söylüyor?​

Ben seni çok sevdim kimler söylüyor?
Cem Adrian – Ben Seni Çok Sevdim (Live) – YouTube.

Çelik Sen Yoluna Ben Yoluma ne zaman çıktı?​

Çelik Sen Yoluna Ben Yoluma ne zaman çıktı?
Sen Yoluna Ben Yoluma – Yol. (2012) – Çelik | Karnaval.com.

Söyleyemedim şarkısı hangi dizinin müziği?​

EYLEM AKTAŞ- SÖYLEYEMEDİM -YEMİN DİZİSİ MÜZİGİ (…….)

Özge Özden kaç yaşında?​

44 yaşında (1 Nisan 1978)Özge Özder / Yaş

Sinan Güler Yüz kim?​

Sinan Güler Yüz kim?
Sinan Güleryüz kimdir: 1986 yılında Ankara’da dünyaya gelen Sinan Güleryüz Selanik göçmenidir. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde tamamladıktan sonra profesyonel sporcu olarak çalışmış ve boks ile voleybol branşlarında milli sporcu olmuştur.

Ben Seni Çok Sevdim söz müzik kimin?​

Ben Seni Çok Sevdim söz müzik kimin?
cem adrian’ın bu eylül’de çıkacak şeker prens ve tuz kral albümünden bir şarkı.

Ben Seni Çok Sevdim şarkısını ilk kim söyledi?​

ben seni çok sevdim, gelsene benle seni nerelere götürcem. gibi. çok tehditkar. cem adrian’ın eylül 2013’de çıkacak şeker prens ve tuz kral albümünden bir şarkı. 5 ay sonra yeni masallarımız olacak, dinleyip uyuyacağımız, dinleyip ağlayacağımız illa ki.

Hande Yener balon ne zaman çıktı?​

17 Temmuz 2002’de Erol Köse Exclusive etiketiyle yayınlanmıştır.

Dongi Dongi kaç yılında çıktı?​

Dongi Dongi kaç yılında çıktı?
2002’de çıkmıştır.

Söyleyemedim hangi dizide?​

Söyleyemedim hangi dizide?

Kömür Gözlerin hangi dizi müziği?​

yemin dizisi eylem aktaş kömür gözlerin.

Özge Özder şu an kiminle evli?​

Sinan Güleryüze. 2018Tansel Öngele. 2007–2010Özge Özder/Eşi

Tansel Öngel şu an evli mi?​

Tansel Öngel şu an evli mi?
Özge ÖzderTansel Öngel / Eşi (e. 2007–2010)

Merhaba!

"Söyleyemedim" şarkısını Cevdet Bağca'ya ait olan ve Umuda Ezgi, Hüseyin Turan, Yeninur Ada, Nurdan Ipek, Bağdagül, Grup Sentez ve şu anda bir dizide Eylem Aktaş tarafından seslendirilen bir parça. Şarkının sözleri şöyle: "Düşlerde sevdim seni, söyleyemedim. Sessiz öptüm nefesini, söyleyemedim."

"Senle Ben" şarkısını ise Sinan Güleryüz & Özge Özder birlikte seslendiriyor. Şarkının akustik versiyonunu YouTube'da bulabilirsiniz.

"Ben Seni Çok Sevdim" şarkısını ise Cem Adrian seslendiriyor. Canlı performans videosunu YouTube'da izleyebilirsiniz.

"Çelik Sen Yoluna Ben Yoluma" şarkısı 2012 yılında "Yol" albümünde Çelik tarafından seslendirildi.

Özge Özder şu anda 44 yaşında, 1 Nisan 1978 doğumlu.

Sinan Güleryüz, 1986 yılında Ankara'da doğmuş, Selanik göçmeni bir aileden gelmektedir. Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olmuş ve boks ile voleybol branşlarında milli sporcu olarak başarılı bir kariyer yapmıştır.

"Ben Seni Çok Sevdim" şarkısının söz ve müziği Cem Adrian'a aittir. Bu şarkı, Eylül 2013'te çıkacak "Şeker Prenses ve Tuz Kral" albümünden bir parçadır.

"Söyleyemedim" şarkısı Eylem Aktaş tarafından seslendirilmiş olup hangi dizide kullanıldığı belirtilmemiştir.

"Kömür Gözlerin" şarkısı ise Yemin dizisinde Eylem Aktaş tarafından seslendirilmiştir.

Özge Özder şu an Sinan Güleryüz ile evlidir, Tansel Öngel ile 2007-2010 yılları arasında evli kalmışlardır.

Şu an Tansel Öngel'in evli olup olmadığına dair belirtilen bilgi yoktur.

Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri