AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sosyal PTT Kart nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sosyal PTT Kart nedir?​

Sosyal yardımlar için hazırlanan PTT kart modeline “Ön Yüklemeli PTT Kart” adı verilmektedir. Millî Savunma Bakanlığı Asker alma Genel Müdürlüğüne bağlı olarak askerlik görevi yapmaya başlayan tüm kişiler adına, PTT kart çıkarılmaktadır. PTT kartlar ile tüm ATM’ler üzerinden işlem yapılabilir.
PTT Bursluluk kartı nasıl alınır?
11-2020-2021 eğitim-öğretim yılında bursluluğa yeni hak kazanan öğrenciler burslarını Ptt işyerlerinden aldıkları Ön Yüklemeli kartlar ile alacaklardır. Ön Yüklemeli Pttkartlar il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine gönderilmeyecek olup sadece PTT İşyerlerine başvuru yapan öğrencilere teslim edilecektir.

PTT Sosyal Yardım Kartı Nasıl Alınır?​

PTT kartının alınması için PTT şubelerine gidilmesi gerekir. Posta Çeki Hesabına ait PTT kartın tanımlanması için PTT şubesi üzerinden işlem yapılacaktır. PTT şubeleri üzerinden kart onaylaması gerçekleştirildikten sonra, bankomat ya da pttmatik cihazları üzerinden, kart şifresinin belirlenmesi gerekir.
PTT burs veriyor mu?
Bakan a. öğrenciler yine burslarını PTT’den almaya devam edeceklerdir. 2-Burslar her ayın 25 inde ön yüklemeli banka kartlarına aktarılacaktır.

PYBS bursu PTT ne zaman yatacak?​

BURS DÖNEMLERİ ÖDENEĞİN GÖNDERİLME TARİHİ Artık bundan böyle aylık olarak ödenecektir. PYBS bursları bundan böyle her ayın 25 inde ayda 1(bir) olmak üzere yatırılacaktır.
PTT kart ile hangi ATM lerden ücretsiz para çekilir?
Vakıf Katılım, EmlakBank, Ziraat Katılım, Halkbank, VakıfBank, Ziraat Bankası ve PTT Müşterileri İmzalanan Protokol ile Bu Bankaların Tüm ATM’lerini İşlem Limitleri Dâhilinde Hiçbir Ücret Ödemeden Kullanabilecek.

PTT Kart almak için ne gerekli?​

61 kart hangi marketlerde geçerli?
Kart 61 hangi marketlerde geçerli sorusuna cevap vermek gerekirse A101, ŞOK, BİM ve MİGROS dahil Vakıfbank pos cihazı olan marketlerde kullanabilirsiniz. Kart 61 bakiye sorgulama işlemi ise Vakıfbank pos cihazından sorgulatarak öğrenebilirsiniz.

Geri