AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sosyal kulupte neler yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sosyal kulüpte neler yapılır?​

Okullardaki sosyal kulüpler farklı dallara ayrılır. Bazıları sportif ve sanatsal iken, bazıları bilimsel ve sosyal araştırmalarda görev alır. Bu kulüpler öğrencilerin ders dışı etkinliklerde sorumluluk almalarını ve birbirleriyle yardımlaşmalarını sağlar.

Spor kulüplerinin organları nelerdir?​

a) Genel kurul, b) Yönetim kurulu, c) Denetim kurulu. Kulüpler zorunlu organlar dışında başka organlar da oluşturabilir.
Kulüpler neler yapar?
Öğrenci kulüplerinin en büyük faydalarından biri, öğrenciler arası iletişimi arttırması, network sağlaması, kişisel yetkinlikleri arttırmasıdır. Kulübünüzle gerçekleştirdiğiniz etkinlikler sayesinde iş, sanat, eğitim vb. alanlarda uzman kişilerle tanışabilir, kendinize yeni kapılar açabilirsiniz.

Sosyal kulüp dosyasında neler olmalı?​

SOSYAL KULÜP DOSYASINDA BULUNMASI GEREKEN EVRAKLAR

Sosyal kulüp çalışmaları bize ne kazandırır?​

KULÜP ÇALIŞMALARININ FAYDALARI Kulüp çalışmalarına düzenli katılan öğrencinin kendine ve çevresine karşı güven duygusu artar. Planlı çalışma alışkanlığı, zamanı etkin ve verimli kullanma alışkanlığı kazanırlar. Farklı sınıfların bir araya geldiği bu çalışmalarda birbirlerine karşı saygılı, hoşgörülü olmayı öğrenirler.
Okullarda Sosyal Kulüpler ne zaman başlar?
Tercih formları ile öğrencilerin ilgi duyduğu kulüpler belirlenir. Rehber ve mentor öğretmenler yardımı ile öğrencinin seçenekleri içinde en uygun sosyal kulübe yönlendirilir. Ekim ayının ilk haftası kulüp çalışmaları başlar ve belirlenmiş olan plan doğrultusunda yıl boyunca uygulanır.

Kulüp çalışmaları ne zaman başlar?​

Aday öğretmen dosyasında neler olmalı?​

Okullarda sosyal kulüp çalışmaları nasıl yapılır?
Sosyal etkinlik çalışmaları; öncelikle ders saatleri dışında uygulanır, zorunlu hâllerde ise ders saatleri içinde de uygulanabileceği vurgulanmıştır. Her öğrencinin, en az bir sanat veya spor dalında beceri kazanacakşekilde uygun bir öğrenci kulübü ile ilişkilendirileceği ve çalışmalarına katılacağı belirtilmiştir.

Geri