- Konu Yazar
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı kim?
SGK’nın yeni başkanı Cevdet Ceylan oldu.Sosyal güvenlik kurumunun bütçesini kim hazırlar?
Bütçe tasarısı Kurum finansman hedefi doğrultusunda hazırlanır. (2) Kurum bütçesi çalışmaları kapsamında, prim gelirleri, emekli ödemeleri ve sağlık ödemelerine ilişkin gelir-gider tahminleri Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire Başkanlığı tarafından ilgili merkez birimleri ile birlikte hazırlanır ve Başkanlığa sunulur.SGK Genel Müdür Yardımcısı kim?
SGK Genel Müdür Yardımcısı kim?Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü
Genel Müdür Yardımcısı V.
Başkan | Turgay KÖSE
Telefon | 458 70 21 – 70 55 -433 40 53-54
E-posta | [email protected]
Adres | Mithatpaşa Cad. No:7 Sıhhiye / Ankara
Ismail Yılmaz kimdir?
Ismail Yılmaz kimdir?İsmail Yılmaz, 2 Ocak 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Sosyal Güvenlik Kurumuna Başkan Yardımcısı olarak atandı. Kurum Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.
Ayhan Geylani kimdir?
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osmancıklı hemşehrimiz Ayhan Geylani, Çorum’a veda etti. Çorum Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ayhan Geylani, geçtiğimiz hafta Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanlığı görevine atandı.Kamu idareleri ile sosyal güvenlik kurumlarının harcamalarını kim denetler?
İdari denetleme Maliye Bakanlığı tarafından yürütme adına ya- pılır. Yargı denetimi TBMM adına, hem uygulama sırasında hem de uygulamadan sonra bir hesap mahkemesi olan Sayıştay tarafından yapılır.Mürsel Baki kimdir?
Mürsel Baki kimdir?Beykoz SGM’nin yeni Müdürü Mürsel Baki, aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Av. Yüksel Baki’nin de kardeşi. 1973 doğumlu olan Mürsel Baki, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun. Baki, evli ve iki çocuk babası.