AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sosyal etkinlik dersi kimlere verilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sosyal etkinlik dersi kimlere verilir?​

Rehberlik/Rehberlik ve Kariyer Planlama/Sosyal Etkinlikler/Sosyal Etkinlik: Bu derslerin okutulduğu kurumda görev yapan bütün alan öğretmenleri tarafından okutulur. Satranç: Bakanlıkça açılan satranç kursu belgesine sahip öğretmenler tarafından aylık karşılığı okutulur.

Sosyal etkinlik öğrenci veri girişi nasıl temizlenir?​

Sosyal Etkinlik girişi menüsünden silinecek etkinliği seçip kaydet butonunun solunda yer alan silme butonundan siliniyor.
Sosyal etkinlik dersinin notu var mı?
Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından; “Ortaöğretim Genel Müdürlüğü internet sayfasında yer alan Haftalık Ders Çizelgeleri ve Program Açıklamaları dokümanına göre Sosyal Etkinlik dersinin notla değerlendirilmemesi gerekmektedir. Bu nedenle ders e-Okul sisteminde not girişlerinde yer almamaktadır.
Lise sosyal etkinlik dersi nedir?
Sosyal etkinlik dersi, öğrencileri değişik alanlarda, ders içi ve ders dışı uygulamalı çalışmalarla destekleyip, sosyal duyarlılığı olan, çevre ve doğa bilinciyle yoğrulmuş, kültür ve sanat bilinciyle donanmış, üreten ve yenileyen geçmişin değerlerini günümüzle birleştiren bireyler olarak yaşama adım atmalarını …

Öğretmen sosyal etkinlik girişi nasıl yapılır?​

☞ Öğrencilere veri girişi yapılabilmesi için Sosyal Etkinlik Bilgilendirme Formu (Ek-1) ile belgelendirilmesi gerekir. Bu belge etkinliği düzenleyen kurum tara- fından verilir ve aslı öğrenci velisi tarafından okul müdürlüğüne teslim edilir.

Sosyal etkinlik dersi puanı var mı?​

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından; “Ortaöğretim Genel Müdürlüğü internet sayfasında yer alan Haftalık Ders Çizelgeleri ve Program Açıklamaları dokümanına göre Sosyal Etkinlik dersinin notla değerlendirilmemesi gerekmektedir. Bu nedenle ders e-Okul sisteminde not girişlerinde yer almamaktadır. “13.
Lise Sosyal Etkinlik dersinde neler yapılabilir?
Sosyal etkinlik dersi notu var mı?

Geri