AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Soslu Yumuşacık Et Bonfile

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Soslu Yumuşacık Et Bonfile Tanımı İçin Malzemeler
6 adet bonfile et
5 -6 adet sarımsak
7 adet arpacık soğan
4 adet domates rendesi
1 çorba kaşığı biber salçası
1 bardak su
Baharatlar karabiber tuz kırmızıbiber kekik

Soslu Yumuşacık Et Bonfile Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tavamızı ısıtıyoruz ve yeterlice ısındıktan sonra gerili önlü mühürlüyoruz.
5 dk daha sonra yağ koyup birazdaha mühürlüyoruz ve düdüklü tenceremizde etleri diziyoruz.
Üstüne soğan ve sarımsakları atıyoruz ve biber salçalı su ek ediyoruz ve domates rendesi ek ediyoruz ve baharatlarımızı koyuyoruz.
Düdüklü tenceremizi kapatıp 20 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun ‍
Soslu Yumuşacık Et Bonfile Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst