Soru Dinimi En Baştan Bidatsız, Şirksiz Öğrenmek İstiyorum, Nereden Başlamalıyım?

zeberus

Yeni Üye
Selamun Aleykum
Dinimi En Baştan Bidatsız, Şirksiz Öğrenmek İstiyorum Nerden Başlamalıyım, Kaynak Ve Okuma Sırası Paylaşır Mısınız? Nasıl müslüman olunur gibi en temel düzeyden gerçek bir mümin müslüman olma yolu... Açıklamak gerekirse bir müslümanın, müminin, muvahhidin, tevhid ehlinin bilmesi öğrenmesi gerekenleri en temelden alarak (itikad fıkıh amel akaid vs. deniyor sanırım bunlara ama emin değilim) öğrenmek istiyorum. 1 senedir araştırıyorum ve sonunda bu siteyi buldum fakat hala bazı şeylerde eski alışkanlıklarımdan ötürü yanlışlar yapıyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Örneğin Cuma namazı, memuriyet, Arş'a istiva gibi vs. bu konularda her kafadan bir ses çıkıyor. Kendine Selef diyen kimseler bile bu konularda tartışmalar oluyor.Ben de en baştan tekrardan öğrenmeye;doğru bildiklerimi sağlamlaştırıp, yanlış bildiklerimin doğrusunu öğrenerek tevbe edip, bilmediklerimi de öğrenerek cahilliğimi gidermek istiyorum.
Extra: Eğer bunların anlatıldığı tevhid cemaatleri varsa onları hangi illerde bulabilirim sohbet ve eğitim için?

Geri