AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Soner Sarıkabadayı İnsan sevmezmi şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Soner Sarıkabadayı İnsan sevmezmi şarkı sozleri
Bir başıma kalmışım
Ben oyle bir yanmışım
Yazık bana
Yok yetmez ama
kendimden biriktirdim ektim
Razı olduğumdan fazla cektim
Senin icin hani birdim tektim
Ayıp sana
Vicdansız ara sıra bile beni aramadın
Sesimi duyunca demek cıkaramadın
Bu hareketin uzerine adının onune
Zalim gelmezmi
Ne denizi ne suyu bir damla olamadın
E tabi rızamı aceleden alamadın
Yuru git işine be kardeşim offf
İnsan sevmezmi

Bu şarkının sözlerinde aşk acısı ve hüznü oldukça yoğun bir şekilde hissediliyor. Şarkının dili oldukça içten ve duygusal. Şarkının teması, aşkın verdiği acıyı ve insanların birbirine olan duygusal bağını sorguluyor. Şarkıda anlatılan duygular insanın iç dünyasına hitap ediyor ve herkesin hayatında yaşayabileceği duyguları temsil edebiliyor.

Soner Sarıkabadayı'nın yorumuyla şarkı, aşk acısını ve terkedilmişliği derin bir şekilde ifade ediyor. Sevdiği insanın kendisine verdiği acı ve duygusal ıstırabı dile getiriyor. Aynı zamanda haksızlığa ve vicdansızlığa karşı hissedilen öfkeyi ve üzüntüyü anlatıyor.

Şarkıcı, sevdiği kişi tarafından terkedilmenin verdiği acıyı, hayal kırıklığını ve hüznü dile getirirken aynı zamanda biraz isyan ve öfke de taşıyor. Özellikle sevilmeyi beklemek, ama karşı taraftan umduğunu bulamamak duygusu şarkının ana temasını oluşturuyor.

Sonuç olarak, "İnsan Sevmez mi?" şarkısı, aşkın verdiği acıyı, hüznü, öfkeyi ve hayal kırıklığını derin bir şekilde işleyen etkileyici bir eserdir. Dinleyenleri duygusal anlamda etkileyen bu şarkı, aşk konusundaki zorlukları ve duygusal iniş çıkışları yansıtıyor.