AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Son aramalari nasil gorebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Son aramaları nasıl görebilirim?​

Çağrı geçmişini görüntüleme
- Telefon uygulamasını açın.
- Son Kişiler’e. dokunun.
- Listenizdeki her çağrının yanında, aşağıdaki simgelerden birini veya birkaçını görürsünüz: Cevapsız çağrılar (kırmızı) Cevapladığınız çağrılar (mavi) Giden çağrılar (yeşil)
Operatör arama geçmişini görebilir mi?
Bunun cevabı EVET, telefonda girdiğiniz tüm siteler tarih saatleri ile birlikte iki-üç şekilde kayıt ediliyor. Dilerseniz bu kayıt işlemlerini silebilir veya kayıt edilmesini önleyebilirsiniz. Telefonunuzu kurcalayan biri çok kısa sürede girdiğiniz tüm internet sitelerini görme olanağına sahip.
İnternet geçmişi kalıcı olarak nasıl silinir?
Geçmişinizdeki bir kaydı silme
- Bilgisayarınızda Chrome’u açın.
- Sağ üstte Diğer’i. tıklayın.
- Geçmiş Geçmiş’i tıklayın.
- Geçmişinizden kaldırmak istediğiniz her öğenin yanındaki kutuyu işaretleyin.
- Sağ üstte Sil’i tıklayın.
- Kaldır’ı tıklayarak onaylayın.

Geçmiş nasıl bulunur?​

Geçmişinizi görme
- Sağ üstte Diğer. Geçmiş’e dokunun. Adres çubuğunuz ekranın alt tarafındaysa adres çubuğunda parmağınızı yukarı doğru kaydırın. Geçmiş’e. dokunun.
- Bir siteyi ziyaret etmek için girişe dokunun. Siteyi yeni sekmede açmak için girişe dokunup basılı tutun. Sağ üstte Diğer. Yeni sekmede aç’a dokunun.
Son arama kayıtları nasıl bulunur?
Telefonunuzun kısa süreli arama geçmişi zaten menü içerisinde bulunmaktadır. Aradığınız bir kaç sene önceki arama geçmişi ise operatörünüz tarafından yasal çerçeve içerisinde saklanmakta olup müşteri paneli üstünden müşteri hizmetleri tarafından size iletilecek şifre aracılığı ile görüntülenebilir.
Silinen telefon arama geçmişi nasıl bulunur?
Silinen Arama Kayıtlarını / Geçmişini Yedeklemeden Androidden Seçmeli Olarak Kurtarma Adımları
- Adım 1: Android’i Android Veri Kurtarma’ya Bağlayın.
- Adım: USB hata ayıklama modunu etkinleştir.
- Adım 3: Taranacak arama günlüğü dosya tipini seçin.
- Adım: Android için silinmiş arama günlükleri geçmişini kurtarın.

Arama geçmişini kimler görebilir?​

Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler’i tıklayın. “Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin” bölümünün altında Hakkımda bölümüne git’i tıklayın. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.
Google geçmişi gerçekten siliniyor mu?
Göz atma geçmişinizi Google Chrome’dan kısmen veya tamamen silebilirsiniz. Birden fazla bilgisayarda veya cihazda Chrome oturumu açmışsanız, bir cihazda tarama geçmişinizi sildiğinizde diğer cihazlarda da silinir.
Silinen arama geçmişi nasıl bulunur?
Adım 1: Android telefonu bir USB kablosu kullanarak bilgisayarınıza bağlayın. Adım 2: Android telefonunuzda USB Hata Ayıklamaya izin verin. Adım 3: Veri kurtarmaya ihtiyacınız olan dosya türünü seçin – Çağrı Geçmişi. Adım 4: Android telefonda silinen arama günlüklerini taramaya ve bulmaya başlayın.

Arama geçmişi nasıl temizlenir?​

Arama geçmişini silme
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
- Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi. Arama geçmişi’ne dokunun.
- Silmek istediğiniz Arama geçmişini seçin. Şunları seçebilirsiniz: Tüm Arama geçmişiniz: Geçmişinizin üst kısmındaSil. Tüm zamanları sil’e dokunun.
Arama kayıtlarına nasıl ulaşabilirim?
Eski telefon konuşmaları bulunabilir mi?
HTS kayıtlarında geçmişe dönük olan kayıtların çıkartılması operatörlere göre değişiyor. Genel telefon operatörleri 5 yıl boyunca HTS verilerini saklayabiliyor. HTS raporu ya da HTS kayıtları ortalama olarak 7 ile 30 gün arasında çıkmaktadır.

Silinen geçmişi nasıl geri yüklerim?​

Bunun dışında diğer bir geçmiş veri kurtarma işlemi “C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default” adımlarına ulaşınız ve history dosyası üzerinden sağ tuş yardımı ile özellikler kısmına giriniz , burada “History Özellikleri” sekmesi altında “Önceki Sürümler” kısmından istediğiniz zamana geri …

Geri