AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Somestr tatili ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor

haberci

Yeni Üye
Somestr tatili 2019 ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor
imagessomestrtatili2019nezamanbasliyornezamanbitiyor5ad10bab1bf95
Bu sene bilindiği gibi okullar Kurban Bayramı nedeniyle beklenen tarihten biraz daha gec acıldı 3 aylık yaz tatilinin ardından 20192019 eğitim oğretim donemi 28 Eylul Pazartesi gunu başladı ve yaklaşık 18 milyon oğrenci ders başı yaptı
ilk yarı yılın neredeyse sonlarına geldik Herkesin merak ettiği bir konu şu ki somestr tatili ne zaman başlayacak ve ne zaman bitecek? 28 Eylul 2019 Pazartesi gunu başlayan ilk yarı yıl 22 Ocak 2019 Cuma gunu sona erecek Oğrenciler yaklaşık 2 haftalık bir tatil yaşayacaklar 5 Şubat 2019 Pazartesi gunu ise ikinci yarı yılın ilk dersine girmek icin okullarında hazır bulunacaklar
Boylece zorlu mucadelenin ikinci yarısı 5 Şubat Pazartesi gunu başlayacak ve 17 Haziran 2019 Cuma gunu son ders zili ile tekrar yaz tatili başlamış olacak Burada hemen belirtme gereği duyuyorum 20192019 eğitim oğretim yılının başlangıc tarihi 19 Eylul 2019 Pazartesi olarak duyurulmuş durumda
Yine onemli bir hatırlatma yapmakta fayda var Bu sene Ramazan ayının başlangıcı 6 Haziran Pazartesi gunune denk geliyor Bir kac yıldır surekli tatile gelen Ramazan ayı bu sene tekra oğrencileri ders başında yakalıyor
14 – 18 Eylul arasında yapılması gereken eğitim oğretim faaliyetleri dolayısıyla oluşacak boşluk oğretim yılının sonuna eklendi ve derslerin bitiş tarihi 17 Haziran 2019 olarak değiştirildi
21 – 22 ve 23 Eylul’de yapılamayacak dersler icin yıl icinde yoğunlaştırılmış telafi programı uygulanacak

Geri