AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Solucan gubresi nereye satabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Solucan gübresi nereye satabilirim?​

Kendi pazarınızı yaratabileceğiniz gibi büyük üreticilere, organik tarım çiftliklerine,seralara,fide yetiştiricilerine,peyzaj işletmelerine ve çiftçilere kolaylıkla pazarlayabilirsiniz.

1 kilo solucan gübresi ne kadar?​

1 kilo solucan gübresi ne kadar?
Katı Solucan Gübresi Fiyat Listesi
Miktar | Fiyat | Kargo
1 Kg Solucan Gübresi | ₺ 18,90 | Ücretsiz
2 Kg Solucan Gübresi | ₺ 24,90 | Ücretsiz
3 Kg Solucan Gübresi | ₺ 29,90 | Ücretsiz
5 Kg Solucan Gübresi | ₺ 49,90 | Ücretsiz

Solucan fiyatı ne kadar?​

Kırmızı Kaliforniya Solucanı Fiyat Listesi
Miktar | Fiyat | Yem
15.000 Adet | 2100 TL | 75 Kg Yem
20.000 Adet | 2450 TL | 100 Kg Yem
50.000 Adet | 4900 TL | 250 Kg Yem
100.000 Adet | 8400 TL | 500 Kg Yem

10 bin solucan ne kadar gübre üretir?​

10 bin solucan ne kadar gübre üretir?
Sonuç:10 bin adet Kaliforniya Solucanı 1 aylık süre içinde satışa hazır 30 kg solucan gübresi üretir.

Solucan gübresi üretim tesisi karlı mı?​

Doğru ırk ve uygun koşullar altında üretime başladınız ve 1 milyon seviyesine ulaştınız. 2-4 tl arası pazar bulabildiğinden bir milyon adet seviyesine ulaştıktan sonra ilk ay ortalama 6 bin tl bir ciro elde edebileceksiniz.

1 milyon solucan ayda ne kadar gübre üretir?​

1 milyon solucan ayda ne kadar gübre üretir?
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde oturan 20 yaşındaki Ahmet Yıldırım, internette görerek başladığı solucan gübresi işine bir milyon solucan ile ayda bir ton gübre üretimi yapıyor.

Solucan Çiftliği ne kadar kazandırır?​

İsteyen bodrum katında veya bir gecekondu kiralayarak üretime başlayabiliyor, isteyenler de tesis kuruyor. Tanesi 8 kuruştan başlayan fiyatlarla satılan solucanlar aylık olarak ortalama 30 bin TL kazanç sağlayabiliyor. Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan solucan gübresi pazarı büyümeye devam ediyor.

Solucan gübresi üretim tesisi maliyeti ne kadardır?​

Solucan gübresi üretim tesisi maliyeti ne kadardır?
Solucan Gübresi Üretim Tesisi Kurmanın Maliyeti ; 10.000 Solucan: 0.10 İla 0.20 TL Arasında Ortalama Bin TL. 1 Tane 1 Tonluk Su Tankı 100 İla 170 TL Arasında. 3 Aylık Yem: 1000 Kg, 350-400 TL Arasında. Yani 10.000 Solucan İle Başlanılacak Çiftliğin Maliyeti Maksimum 2.000 TL.

Solucan gübresi ticareti yapmak isteyenler için oldukça önemli bilgiler içeren bir yazı gördüm. İhtiyacınız olan bilgilerin detaylı açıklamalarını aşağıda bulabilirsiniz:

1. **Solucan Gübresi Nereye Satabilirim?** - Solucan gübresi pazarlamak için hedeflenebilecek yerler arasında kendi pazarınızı oluşturmak, büyük üreticilere, organik tarım çiftliklerine, seralara, fide yetiştiricilerine, peyzaj işletmelerine ve çiftçilere kolaylıkla pazarlayabileceğiniz belirtilmiş. Kendi pazarınızı yaratmanın yanı sıra organik tarım sektöründe yer alan işletmelere ve çiftçilere de gübre satışı yapabilirsiniz.

2. **1 Kilo Solucan Gübresi Fiyatları:** - Katı Solucan Gübresi fiyat listesine göre;
- 1 Kg Solucan Gübresi için ₺18,90,
- 2 Kg Solucan Gübresi için ₺24,90,
- 3 Kg Solucan Gübresi için ₺29,90,
- 5 Kg Solucan Gübresi için ₺49,90 fiyatlandırması yapılmış.

3. **Solucan Fiyatları:** - Kırmızı Kaliforniya Solucanı fiyat listesine göre;
- 15.000 Adet için 2100 TL,
- 20.000 Adet için 2450 TL,
- 50.000 Adet için 4900 TL,
- 100.000 Adet için 8400 TL fiyatlar üzerinden satılmaktadır.

4. **10 Bin Solucan Ne Kadar Gübre Üretir?** - 10 bin adet Kaliforniya Solucanı, 1 aylık süre içinde 30 kg solucan gübresi üretebilmektedir.

5. **Solucan Gübresi Üretim Tesisi Karlı mıdır?**
- Doğru ırk ve uygun koşullar altında üretime başlandığında 1 milyon solucana ulaşılması durumunda, işletme sahibinin ilk ay ortalama 6 bin TL ciro elde edebileceği belirtilmiş.

6. **1 Milyon Solucan Ayda Ne Kadar Gübre Üretir?**
- Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir girişimci 1 milyon solucan ile ayda bir ton gübre üretimi gerçekleştirdiği bilgisi paylaşılmış.

7. **Solucan Çiftliği Ne Kadar Kazandırır?**
- Solucan çiftliği kurarak aylık ortalama 30 bin TL kazanç elde edebileceğiniz ve Türkiye genelinde solucan gübresi pazarının büyümeye devam ettiği vurgulanmış.

8. **Solucan Gübresi Üretim Tesisi Maliyeti**
- 10.000 solucan ile başlayacak bir tesisin kuruluş maliyetinin ortalama 2.000 TL civarında olduğu belirtilmiş.

Yazılanlardan da anlaşılacağı gibi solucan gübresi üretimi yapmak karlı bir iş fırsatı olabilir. Siz de bu alanda girişim yapmayı düşünüyorsanız daha detaylı araştırmalar yaparak doğru adımlar atabilirsiniz.

Geri