- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Şölenin kaç fabrikası var?
İstanbul’da 1, Gaziantep’te 5 olmak üzere toplam 6 tesisi bulunmaktadır. 2012 yılında yatırımına başladığı Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesisi ile birlikte mevcutta toplam 210 bin metrekarelik alanda üretim yapmaktadır.Şölen helal mi?
Bugün 200’ün üzerinde ürün çeşidini, 100’ü aşkın ülkeye ihraç eden Şölen, ürünlerindeki hammaddelerin tamamını Helal Sertifikalı güvenilir kurumlardan temin etmekte, tesislerinde helal üretim koşullarına uygun üretim yapmaktadır.Şölen kime ait?
Şölen, 1989 yılında Çoban Ailesi tarafından Şölen Çikolata Gıda Sanayi A.Ş. adıyla Gaziantep’te kuruldu. Çikolata, çikolatalı ürünler, bisküvi, kraker, kek, şeker ve lokum kategorilerindeki ürünleriyle pazarda yer almaktadır.
Şölen hangi ülkelerde var?
Dubai, Cezayir, Azerbaycan, Amerika, Suudi Arabistan, Almanya ve İngiltere’de bölge ofisleri, Levant Bölgesi, Kanada, Çin Latin Amerika’da bölge müdürlükleri bulunan Şölen, dünyanın şekerleme alanında en önemli listelerinden biri olan Candy Industry Top 100 listesinde 57. sırada yer alıyor.Elif Çoban Şölen kimdir?
Ekonomist, iş kadını. Şölen Çikolata CEO’su. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun. Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde yarı zamanlı asistanlık yaptı.Ülker helal mi?
Tüm ürünlerimiz helal standartlarına uygun olarak üretiliyor.
1989Şölen / Kuruluş tarihi
Sivas’ta 1961 yılında doğan Asef Çoban, İstanbul’da yaşıyordu, evli ve 3 çocuk babasıydı. 7 çocuklu Çoban Ailesi’nin en büyükleri olan Asef Çoban ve kardeşleri boyacılık, çıraklık, kolonyacılık yaptılar. Yoksulluktan sanayiciliğe geçtiler ve 20 yılda Türkiye’nin en büyük firmaları arasına girdiler.
Luppo hangi firmaya ait?
Luppo, 1989 yılında Çoban Ailesi tarafından Şölen Çikolata Gıda Sanayi A.Ş. bünyesinde üretilen kek markasıdır. Ultra işlenmiş aşırı şekerli ürünler çok fazla doymuş yağ içeriyor. Ayrıca nişasta bazlı tatlandırıcı, aroma vericiler, palm yağı ve gluten içeriyor.