- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Sold out bilet ne demek?
Sold-out crowd. Biletlerin tamamı satıldı.Konserde Backstage nedir?
sahne arkası anlamına gelen terim. sanatçıların yatak odası kıvamında mahrem ve gizli olması gereken yeriyken yurdumuzda konserlerde sanatçıların ve çalışan ekiplerin arkadaşlarının konser günlerinde toplanma yeri olarak kullandıkları, yemenin içmenin bedava olduğu süper mekandır.Backstage neresi?
Fotoğraf çekimi öncesi gerçekleştirilmesi gereken tüm hazırlıkların genel adı backstage yani kamera arkasıdır.
Sold out kimin?
O zaman Melek Mosso’yu tanıyan o kadar az kişi varki konserde belki 200 kişi vardır, resmen elimizi kolumuzu sallaya sallaya konseri dinledik(Tabi şu an öyle bir şey mümkün değil, konserleri full geçiyor maşallah). Konser bitti ben Baran abiye (Soldout’un sahibi) nasıl biri abi bu Melek tanıştırır mısın beni dedim.
Sold out kaç kişilik?
Müzik severlere keyifli anlar yaşatmak için farklı tarzıyla İzmir Mavişehir’de 1.200 kişilik performans sahnesi ile SoldOut Performance Hall müziğin ritmini değiştiriyor. SoldOut Performance Hall ana felsefesi, kaliteli ve özgün müzikler eşliğinde keyifli zaman geçiren müşterilerin memnuniyetini sağlamaktır.Sahne arkası ne demek?
Backdrop Sahne Arkası, Organizasyon, tanıtım, reklam ve etkinliklerinde sıkça kullanılan bir üründür. Backdrop sahne arkaları metal karkas üzerine vinil germe olarak yapılmaktadır. Özel ölçülerde üretilebilen bir ürün olan bakdrop sahne arkası hemen hemen bütün sektörler tarafından tercih edilmektedir.Volkswagen arenada ne var?
Volkswagen Arena, yenilikçi akustik altyapısı ile İstanbul’un canlı konser sahnesini tümden değiştirecek bir deneyim sunuyor. Tek amaçlı–çok kullanışlı salon mottosuyla yola çıkan Volkswagen Arena, geniş bir müzik yelpazesinde canlı konserlerden, dünyaca ünlü dans ve tiyatro gösterilerine ev sahipliği yapıyor.
Volkswagen Arena sigara içiliyor mu?
Volkswagen Arena’nın kapalı alanlarında sigara içilmesi kesinlikle yasaktır.
SoldOut Performance Hall kaç kişilik?
Izmir Kadınlar Matinesi nerede?
Etkinlik Detayı Arif Saçlı ile Kadınlar Matinesi SoldOut Performance Hall’de sizleri bekliyor.Sold out izmir kaç kişilik?
Müzik severlere keyifli anlar yaşatmak için farklı tarzıyla İzmir Mavişehir’de 1.200 kişilik performans sahnesi ile SoldOut Performance Hall müziğin ritmini değiştiriyor.
Yaşar nerede çıkıyor?
Yaşar Konserleri