Soğanlama

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Soğanlama Tanımı İçin Materyaller

(2-3 kişilik)
2 adet orta uzunluk kuru soğan
3 adet yumurta
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz

Soğanlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Soğanlar çok ince olmayacak halde jülyen doğranır.
Zeytinyağı eklediğimiz tavada baharatlar ile birlikte evvel harlı akabinde orta ateşte biraz kavrularak pişirilir,
Soğanların diriliği geçip piştiğini anladığımızda çukur oluşturup yumurtaları içine kırıyoruz.
Biraz da yumurtalar pişene kadar pişirip sıcak servis ediyoruz.
Soğanlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst