- Konu Yazar
- #1
Soğan Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
5-6 adet kuru soğan
1 çay bardağı yarım zeytinyağı
1 dış sarımsak
1 çay bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Soğan Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları soğuyup doğruyoruz.
Zeytin yağında soğanı kavuruyoruz.
Sarımsağı rendeleyip, ekliyoruz.
Sıcak su ekliyoruz.
Pulbiber, kekik, karabiber ve tuz ekliyoruz.
Suyunu çekince servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Soğan Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5-6 adet kuru soğan
1 çay bardağı yarım zeytinyağı
1 dış sarımsak
1 çay bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Soğan Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları soğuyup doğruyoruz.
Zeytin yağında soğanı kavuruyoruz.
Sarımsağı rendeleyip, ekliyoruz.
Sıcak su ekliyoruz.
Pulbiber, kekik, karabiber ve tuz ekliyoruz.
Suyunu çekince servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Soğan Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı