Soğan Çırpma Tanımı İçin Malzemeler
25 tane taze yeşil soğan
6 adet yumurta
2 yemek kaşığı tuz
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Soğan Çırpma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanlar ayıklanıp, hoş yıkayın ve sonra 1 parmaktan biraz enli doğrayın.
Doğranmış soğanların üzerine tuz ek edin ve soğanlar ölünceye kadar ovun.
Soğanları soğuk suda yıkayın acı suyu çıktıktan sonra ellerinizle sıkıp, salata kasesine koyun.
Bir tavaya sıvı yağı döküp, biraz kızdırın sonra çırpılmış yumurtaları ek edip ufaklayarak kızartın.
Kızarmış ve ufaklanmış yumurtaları soğana ekleyin, güzelce karıştırın servis yapın.
Soğan Çırpma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
25 tane taze yeşil soğan
6 adet yumurta
2 yemek kaşığı tuz
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Soğan Çırpma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanlar ayıklanıp, hoş yıkayın ve sonra 1 parmaktan biraz enli doğrayın.
Doğranmış soğanların üzerine tuz ek edin ve soğanlar ölünceye kadar ovun.
Soğanları soğuk suda yıkayın acı suyu çıktıktan sonra ellerinizle sıkıp, salata kasesine koyun.
Bir tavaya sıvı yağı döküp, biraz kızdırın sonra çırpılmış yumurtaları ek edip ufaklayarak kızartın.
Kızarmış ve ufaklanmış yumurtaları soğana ekleyin, güzelce karıştırın servis yapın.
Soğan Çırpma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı