AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Soft dondurma makinesi nasil calisir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Soft dondurma makinesi nasıl çalışır?​

Taycool yumuşak servis dondurma makinesi için, güç anahtarını açtığınızda tank ve silindir için önceden soğutmaya başlar ve soğutma süresinin çoğunu düşürebilir. Ardından “Wash” düğmesine basın, dondurma makinesini 3 – 5 dakika yıkama modunda bekletin, bu adım dondurma dokusunu ve aşırı gerginliği artıracaktır.
Impulse dondurma nedir?
Impulse (porsiyonluk) dondurmalar, take-home (ev tüketimine yönelik) dondurmalar ve catering (otel, cafe gibi ev dişı tüketim için) dondurma kategorilerinde üretim yapan firma Impulse grubunda 35, take home grubunda 24, catering grubunda ise 29 çeşit ürün¸ piyasaya sunmaktadır.

Soft dondurma Nasıl Yapılır?​

Sütümüz ılıdıktan sonra içine hazırladığımız şantiyi ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana kadar nazikçe karıştıralım. Karışımın yarısını sade olarak dondurma kabına alalım. Diğer yarısına 1-2 tatlı kaşığı kakao tozu ve damla çikolata ekleyip iyice karıştırıyoruz. Kakaolu dondurmamızı da ayrı bir dondurma kabına alalım.
Dondurma makinesi nasıl yapılır?
Dondurmanın yapılışı
- Dondurma makinasının içindeki hazneyi dondurucuya koyun.
- Sütü tencereye koyup kaynamaya bırakın.
- Bir havanda çok az şeker ve damla sakızını dövün.
- Süt kaynamaya başladıktan sonra, karışımı içine atın.
- Karıştırarak 10 dakika pişirin ocaktan alın.

Impulse ürünler ne demek?​

Alışveriş esnasında görüldükleri anda alma dürtüsü uyandıran, listeye girmeyen ürünlerin alımına dürtü alımı (impulse purchasing), alınan ürünlere de impulse product denmektedir. Sakız, pil, çikolata, anahtarlık vb. ürünleri örnek gösterebiliriz.
Schöller dondurma hangi ülkenin?
İsviçreli gıda üreticisi Nestle, Alman rakibi Schöller Grubu’nu satın aldı. Nestle’den yapılan açıklamada Schöller Holding Grubu’nun yüzde 100’ünün devralındığı bildirildi. Açıklamada, Nestle dondurma, dondurulmuş unlu mamuller faaliyet konularını kapsayacak şekilde Schöller Grubu’nun yüzde 100’ünü devraldı.

Geri