AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Soforluk ne kadar surede ogrenilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Şoförlük ne kadar sürede öğrenilir?​

Otomatik vites araç ile araba kullanmayı öğrenmek çok çok kolay ve oldukça çok kısa süre alıyor. Manuel vitesli araçla ortalama olarak 7 – 10 günde öğrencilerimiz trafiğe çıkabilecek düzeye geliyor.
Panik yapmadan araba nasil kullanilir?
Düzenli Spor Yapın. Eğer “Araba kullanırken panik yapıyorum.” diyorsanız, düzenli spor yapmayı alışkanlık haline getirmenizi öneririz. Çünkü spor yapmak, mutluluk hormonu olarak bilinen endorfinin salgılanmasını sağlayarak stres, kaygı gibi duyguları hissetme oranınızı azaltabilir.

Araba kullanamama korkusu nasıl yenilir?​

Araba sürme korkusunu bilinçdışı bir algı olarak tanımlayabiliriz. Bu bilinçdışı düşünme süreçleri üzerinde çalışmak için en uygun yöntemlerden birisi de hipnoterapidir. Hipnoterapi ile bilinçdışı zihninizle iletişim kurabilirsiniz. Hipnoterapi ile tedavi sürecinde, hem direk hem de dolaylı yöntemler kullanılır.
Araba çalıştırırken vites kaçta olmalı?
Otomatik vitesli araba çalıştırılmadan önce vites P konumuna getirilir ve sağ ayak frene basılır. Ve bu adımların ardından vites D konumuna getirilerek, fren oldukça yumuşak bir şekilde bırakılır. Daha sonrasında yavaşça gaz pedalına basılır.

Araba nasıl kullanılır adım adım?​

Araba nasıl kullanılır?
- Arabanın bindikten sonra ilk olarak kendimize göre koltuk ayarı yaparız.
- Aynaları ayarlarız ya da kontrol ederiz.
- Emniyet kemerini bağlarız.
- Kontağı çalıştırırız.
- Sol ayağımızla debriyaj tam basacak şekilde boşta olan vitesi 1 atılır.
Bir otomobil kaç yıl kullanılmalı?
Sorun çıkarmadıktan sonra ,maddi olanaklar elverse bile 5-6 sene benim için makul bir süredir.

Araba nasıl rahat kullanılır?​

Ancak araba kullanmanın püf noktalarından derlediğimiz bu kılavuzun işinize yarayacağını umuyoruz.
- – Kullandığınız arabayı tanıyın.
- – Trafik dilini öğrenin.
- – Pratik yapın.
- – İdeal oturuş ayarlarınızı yapın.
- – Direksiyon hakimiyeti edinin.
- – Vites değişimlerine dikkat edin.

Geri