Snaptube ne kadar guvenli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Snaptube ne kadar güvenli?​

Çünkü kullanıcılarına sessiz ve görünmeyen reklamlar sunarak, telefonunuzun ömrünü kısaltıyor ve mobil verinizi büyük bir hızla tüketiyor. Merkezi Londra’da bulunan siber güvenlik firması Upstream’in araştırmacıları, uygulamanın kullanıcılarına büyük zarar verdiğini belirtiyorlar.

Snaptube nereden indirebilirim?​

Öncelikle, cihazınızdaki herhangi bir tarayıcıyı başlatın ve Snaptube resmi web sitesini ziyaret edin. Buradan, Snaptube video indirici APK dosyasını cihazınıza kaydedebilirsiniz. Daha sonra, indirilen APK’ya dokunabilir ve tarayıcınızın uygulamayı başarıyla yüklemesine izin verebilirsiniz.
Ücretsiz Video ve Müzik İndirici Snaptube; 144p, 720p, 1080p HD, 2k HD, 4K HD formatındaki videoları ve MP3 ya da M4A formatındaki ses dosyalarını destekler.
Snaptube de virüs var mı?
SnapTube ile ilgili herhangi bir güvenlik sitesinde olumsuz yoruma rastlamadım. Sadece bir tanesi reklam yazılımı barındırıyor demiş. Bu tür ücretsiz uygulamaların çoğunda reklam yazılımı zaten vardır. SnapTube gibi programlar ile Youtube’den video indirmek yasaktır.
SnapTube de virüs var mı?

Snaptube APK nedir?​

SnapTube-YouTube indirici, herhangi bir YouTube videosunu basit, hızlı ve kullanışlı bir şekilde indirebilen ve daha sonra internet bağlantısı olmadan oynatabilmeniz için basit bir araçtır.

Snaptube nedir indir?​

Snaptube, YouTube, Facebook, TikTok, Instagram, WhatsApp (ve daha fazlası) gibi büyük platformlardan videoları kolayca Android cihazınıza indirebileceğiniz bir uygulamadır. Ayrıca Snaptube ile videoları indirebilir ve MP3’e dönüştürebilirsiniz, böylece en sevdiğiniz şarkılara istediğiniz zaman sahip olabilirsiniz.
YouTube VİDEO İNDİRME NASIL YAPILIR? 1.Adım: YouTube üzerinden herhangi bir video açın. 3.Adım: www.youtube.com bağlantısında ‘youtube’ ile öncesindeki nokta arasına ‘vd’ yazın ve Enter’a basın. 4.Adım: Açılan sayfada indirmek istediğiniz videonun formatını ve kalitesini seçerek indirin.

Geri