Snack ne demekdir?
Katıksız, yanında başka şey olmayan (yiyecek).Otelde snack bar ne demek?
Snack bar için Amerikan barla Restaurantın birleşmesinden oluşan bardır diyebiliriz. Snack barda tezgahlar daha uzun ve aynı zamanda salonda daha geniştir. Snack barda öğlen ve akşam saatlerinde hazırlanması ve servisi kolay yiyecekler sunulur.Snack bar ne demek ingilizce?
İngilizcede snack bar’ın anlamı a small, informal restaurant where small meals can be eaten or bought to take away: Before the film, I bought some popcorn and a drink at the snack bar.
Snack servisi ne demek?
İlk olarak dediğim gibi bu tarz restoranlarda gelen misafirlere ”snack” dediğimiz ön aperatif atıştırmalıklar servis edilir. Aslında biz buna misafir için ve şef için ilk görüşme diyebiliriz. İşte burada çok seçici ve gerçekten de tek atımlık olmasına rağmen çok leziz ürünler servis etmeniz gerekiyor.Barlarda +1 ne anlama geliyor?
+1 Dinlendirme Tekniği ile üretim sürecimize özel bir aşama ekliyoruz. Bira üretim prosesinde maltın dinlenme süresini 2 katına çıkaran bu özel aşamayla malt lezzetinin biraya daha fazla geçmesini sağlıyoruz.Sahil bar nedir?
Açık olduğu saatler havanın durumuna bağlıdır. Genellikle hava karardıktan sonra kapanırlar. Havuz barın birçok koşulu geçerlidir, fark ise barın sahilde olmasıdır. Bu müesseseler çoğunlukla yemek yemek için sahili terk etmek istemeyen müşteriler için basit bir restoran veya hafif yemek servisi yaparlar.
havuzda kesişen bireylerin, tanıştığı kaynaştığı havuz kenarı barı.an itibariyle tuborgumu aldım kestiğim kızı beklemek için pool bara geldim bakalım neler olacak.eğer bunu okuyorsan acele et pool bar kapanmak üzere.
genelde beles olan yemek . genelde herşey dahil otellerin konseptinde olup beş çayı vakitlerinde içeceklerin yanında kek,kurabiye vs ile çeşitlendirilen menüsüyle,sıklıkla otelin zemin katında bulunan ya da havuza yakın olan bir bölümü.
Aperatif snack ne demek?
genel bakış Bir atıştırmalık büfesi genellikle aperatif yiyeceklerin ve hafif yemeklerin satıldığı, kalıcı bir yapının parçası olan ucuz bir yiyecek sayacına atıfta bulunur. Plaj snack barı genellikle kumun üzerinde yer alan küçük bir binadır.